- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlıyorum dediğim gibi stok beklemedeyim duruma göre karar vereceğim teşekkür ederimalma bence dostum yeni nesil oyunlarda darboğaz sorunu yaşarsın bende de 5700xt var işlemcimi değiştim bu sebepten
Anlıyorum dediğim gibi stok beklemedeyim duruma göre karar vereceğim teşekkür ederimalma bence dostum yeni nesil oyunlarda darboğaz sorunu yaşarsın bende de 5700xt var işlemcimi değiştim bu sebepten
Uzun vadeli yeteceğini zannetmiyorum R5 3500X 2K'da belki rtx 2070 superi besleyebilir onun ilerisini besleyeceğini zannetmiyorumfps bakımından demek istedim özür diliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzun vadeli olarak 3500x bana bir sorun çıkarmayacak anladığım kadarıyla oyun odaklı alacağım için öyle değilmi
Çok teşekkür ediyorum değerli fikirlerinize göre düşünüp karar vereceğim herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.3600 desen okey derdimde 3500X 6C 6T, 2700X 8C 16T ve çoklu çekirdek tarafında devasanında devasası kadar bir fark var hocam.
Bence her türlü 2700X.
Fiyat farkından dolayıminumum r5 3600 öneriyorum r5 3500X alınmaz ama herkes alıyor nedenini çözemedim