Neler Yeni

Vatan Bilgisayar Bu iki Sistemden Hangisni Tercih etmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
Vatan Şartsa ;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Kartını değiştir o kadar.
paylaşmayın artık stok kalmıyor:) bir önceki konumda ne zaman biter indirim diye paylaşım yapmış idim paylaştıktan 10 dk sonra hatta 10 dk olmadı bile fiyat 63 k olmuştu sonra bir 15 dk önce felan tekrar stok yenilendi sanırım

Vatan Şartsa ;

Ekran Kartını değiştir o kadar.
ekran kartını değiştir??

İkisi arasından 6700 olan ancak aynı fiyata ddr5 sistem varken r5 5500 işlemciye para verilmez
AMD sürücüleri eskisi kadar sıkıntılı mi peki

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
Hamza Ziya Üstün
Değil. Amd 6000 serisinden beri işi çözmüş durumda. WHQL sürücülerde sıkıntı yok gibi bir şey. Sorun yaşayan illa ki olur ama nvidia tarafında da yaşanıyor o tür şeyler.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
Hamza Ziya Üstün
Aralarında devasa farklar yok ancak 6700 fazladan 2gb vram avantajı var. Belli bir yerden sonra bu fark daha da hissedilir olmaya başlayacaktır.

xTURANN

80+ Silver
ekran kartını değiştir??
Evet, kart ısınıyor. Mağazadan alacaksan kasayı, orada değiştirirler. İnternette değiştirebileceğin kart sunmamışlar.

paylaşmayın artık stok kalmıyor:) bir önceki konumda ne zaman biter indirim diye paylaşım yapmış idim paylaştıktan 10 dk sonra hatta 10 dk olmadı bile fiyat 63 k olmuştu sonra bir 15 dk önce felan tekrar stok yenilendi sanırım
Attığım kasa sanırım 1 - 2 gündür sitede. Aynı fiyatta. Dün biri almıştı, soruyordu forumda. O Yüzden stok var, elini çabuk tutsan daha iyi olur aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Musa Şahin
Evet, kart ısınıyor. Mağazadan alacaksan kasayı, orada değiştirirler. İnternette değiştirebileceğin kart sunmamışlar.

Attığım kasa sanırım 1 - 2 gündür sitede. Aynı fiyatta. Dün biri almıştı, soruyordu forumda. O Yüzden stok var, elini çabuk tutsan daha iyi olur aslında.
cumartesi alacağım aynı sistemi sabah gördüm almaya karar vermiştim sonrasında fiyatı arttı büyük ihtimalle stok bitti şimdi gene aynı fiyata stok gelmiş ekran kartını değiştiremeyebilirim o kadar bütçem olmaz büyük ihtimalle en az 2 k eklenir

xTURANN

80+ Silver
cumartesi alacağım aynı sistemi sabah gördüm almaya karar vermiştim sonrasında fiyatı arttı büyük ihtimalle stok bitti şimdi gene aynı fiyata stok gelmiş ekran kartını değiştiremeyebilirim o kadar bütçem olmaz büyük ihtimalle en az 2 k eklenir
Tam Bütçen ne kadar ? En fazla, zorladığın halde ki bütçe ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,061
Üyeler
163,255
Son üye
OptimumL