anakart iyi işlemci iyi gibidir ekran kartı kötü eski yani kasa iyi psu nu bilmem ama yazmamışsın ama ekran kartını yapabilirsen rx 570 ve psu nu da 550w pylon yaparsan taş gibi sistem olurAnakart : Msi B450 TOMAWAHK MAX 3466 (OC)
İşlemci : Amd Ryzen 5 3500x
Ekran Kartı : Msi RX 550 4 GB OC
Ram :Crucial Balitsix 8 GB 3000 MHZ RGB
Kasa : Frisby FC-9315G
Hepsi sıfır ürün .
Toplam 4.189,50 TL tuttu sizce daha iyi ne yapabilirim .
NOT: Yeni ram eklenecek
şu an elimde eski hdd vardı ssd eklenecek
stoklar düzelince 2.5 k civarına ekran kartı bakılacak
psu değişecek
stok sorunu düzelince rx 5500xt gibi ekran kartları ile değiştireceğim psuda zamanla değişecekanakart iyi işlemci iyi gibidir ekran kartı kötü eski yani kasa iyi psu nu bilmem ama yazmamışsın ama ekran kartını yapabilirsen rx 570 ve psu nu da 550w pylon yaparsan taş gibi sistem olur
Çok şükür beni anlayan birileri varbu ne böyle boş boş yanıt verenler dolu, her şeye çöp, kötü, c4 gibi şeyler söylenmiş. Kötü olduğunu söylüyorsanız sebebini de söyleyin de ona göre değişiklik yapabilir.
Genel olarak her forumda aynı olay oluyor insanlar rütbe reaksiyon altın her neyse böyle şeyler kasmak için boş boş yorum yapıyorlar sonra suçlanan konuyu açan oluyor.
PSU da firizbiyse değiştir. Ekran kartı yükseltilip SSD alınacak demişsin, iyi o zaman.Anakart : Msi B450 TOMAWAHK MAX 3466 (OC)
Hepsi sıfır ürün .
psu değişecek
ekran karti düşuk kalmişAnakart : Msi B450 TOMAWAHK MAX 3466 (OC)
Hepsi sıfır ürün .
psu değişecek
her şeye çöp, kötü diyen birini tanımıyorum forumda.bu ne böyle boş boş yanıt verenler dolu, her şeye çöp, kötü, c4 gibi şeyler söylenmiş. Kötü olduğunu söylüyorsanız sebebini de söyleyin de ona göre değişiklik yapabilir.
Genel olarak her forumda aynı olay oluyor insanlar rütbe reaksiyon altın her neyse böyle şeyler kasmak için boş boş yorum yapıyorlar sonra suçlanan konuyu açan oluyor.
sistemi toplyayalı 1 ay oldu aslında başlarken asus rx 5500 xt 4 gb 2.5 k idi tam alacaktım bi anda her yerde stok bitti sonra yavaşça 3.5 4 derken bunu almaya karar verdimHer şeyin daha iyisi vardır brom. Kazıklanmamışsın lakin 3 ay öncesine göre kazıklanmışsın.
brom nota bakarsan oraya yazdım stok sorunu düzelince rx 5500 xt yada 2.5 3k ya ekran kartı alacağımekran karti düşuk kalmiş
ilk sayfaya gidersen 2 3 kişi sadece çöp yazmış ve de başka hiçbir şey dememişher şeye çöp, kötü diyen birini tanımıyorum forumda.
tamam kardeşim 1 yıl sonra bozulduğunda ağlama biz burda cahil miyiz birşeyler diyoruz ?Ya sizin gibiler yüzünden kafayı yiyeceğim madem kötü bana 4200 TL'ye böyle br sistem göster şimdi alayım yaa boş boş herşeye kötü yok ne biliyim psun c4 madem kötü neyin körü olduğunu söyle ansaını satayım millet apu sisteme 4000 iştiyor ben şuan istediğim oyunu açıyorum diyorum kötü yazıyon ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını sıfıra amazon tr deki son stoğu olarak 879a aldım
Eleştiriye açık olmak güzeldir ama sen de saçmalamışsın her eleştiri, “eleştiri” değildir ve onlardan bu konuda da var.Birader madem istediğin oyunu açıyo madem memnunsun konu açma git oyununu oyna burda gereksiz gidip yükselme sen kendini ne sandın? Burada saygılı ol,senden kaç yaş büyükler var birde senin konuştuğun tavıra bak.Sistemi madem aldın neden soruyorsun?
Eleştriye açıksan kızamazsın bunuda mı bilmiyorsun ?
ayrıca hepsi çöp parçaların. bedava versen almamsistemi toplyayalı 1 ay oldu aslında başlarken asus rx 5500 xt 4 gb 2.5 k idi tam alacaktım bi anda her yerde stok bitti sonra yavaşça 3.5 4 derken bunu almaya karar verdim
brom nota bakarsan oraya yazdım stok sorunu düzelince rx 5500 xt yada 2.5 3k ya ekran kartı alacağım
ilk sayfaya gidersen 2 3 kişi sadece çöp yazmış ve de başka hiçbir şey dememiş