Neler Yeni

R5 3500X + RX 550 Sizce bilgisayarım nasıl

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Ya sizin gibiler yüzünden kafayı yiyeceğim madem kötü bana 4200 TL'ye böyle br sistem göster şimdi alayım yaa boş boş herşeye kötü yok ne biliyim psun c4 madem kötü neyin körü olduğunu söyle ansaını satayım millet apu sisteme 4000 iştiyor ben şuan istediğim oyunu açıyorum diyorum kötü yazıyon ya

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ya sizin gibiler yüzünden kafayı yiyeceğim madem kötü bana 4200 TL'ye böyle br sistem göster şimdi alayım yaa boş boş herşeye kötü yok ne biliyim psun c4 madem kötü neyin körü olduğunu söyle ansaını satayım millet apu sisteme 4000 iştiyor ben şuan istediğim oyunu açıyorum diyorum kötü yazıyon ya

Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını sıfıra amazon tr deki son stoğu olarak 879a aldım
Birader madem istediğin oyunu açıyo madem memnunsun konu açma git oyununu oyna burda gereksiz gidip yükselme sen kendini ne sandın? Burada saygılı ol,senden kaç yaş büyükler var birde senin konuştuğun tavıra bak.Sistemi madem aldın neden soruyorsun?

ben eleştriye açığım ama kötü diyip geçerse kızarım

kasa mesh yapıda olduğundan hoşuma gitti bu sene bitmeden de psuyu değiştereceğim
Eleştriye açıksan kızamazsın bunuda mı bilmiyorsun ? o.O2

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ben eleştriye açığım ama kötü diyip geçerse kızarım

kasa mesh yapıda olduğundan hoşuma gitti bu sene bitmeden de psuyu değiştereceğim
Ön meshmı?

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Birader madem istediğin oyunu açıyo madem memnunsun konu açma git oyununu oyna burda gereksiz gidip yükselme sen kendini ne sandın? Burada saygılı ol,senden kaç yaş büyükler var birde senin konuştuğun tavıra bak.Sistemi madem aldın neden soruyorsun?
abicim ben diyorum ki madem kötü kötü yazıp bırakma neyin kötü olduğunuda söyle sanki adam açıklama yapmışda bende öyle konuşmuşum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Almasaydın banane kardeşim istediğin oyunu açıyorsa yürü git oyna konu açıp birde yükseliyor

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
evet üstüde filtreli

s

sende o zaman kötü deyip geçmeyeceksin kötü diyorsan neden kötü olduğunuda söyleyeceksin
Psu değişmenizi öneririm

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım

Eleştriye açıksan kızamazsın bunuda mı bilmiyorsun ? o.O2
ya ben demiyorum ki beni elleştirmeyin sadece baan neden kötü olduğunu söyleyin ya madem kötü sebep göster

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

ekran kartını sıfıra amazon tr deki son stoğu olarak 879a aldım
Sistemin çok iyi. Benim sistemden bile daha iyi. 6 threat 6 kor müq işlemci.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,292