Bende şimdi hatırladımB550-A PRO
Best AMD AM4 B550 ATX motherboard, lightning PCIe 4.0, lightning M.2, Extended heatsink, USB 3.2 Gen 2, M.2 heatsink, powerful overclocking, MSI PROwww.msi.com
Klavyeden Windows+R ye bas. Çalıştır açılıcak. Oraya " msinfo32 " yazıp enter'a bas. Çıkan ekranda BIOS sürümünü öğrenebilirsin.
Veya sistemi ilk aldığın zamanla ve şimdiki driverlar arasındaki zamanla da hesaplayabilirsin.
Telefonda olduğumdan sonradan fark ettim. Sistem imzada yazıyor ve NatsuDragnel.
Ne yazık ki 2 ay kadar önce oynadım ve 80 fps 100 fps alabiliyordum. Ama genellikle 60 - 80 alıyordum.Bende şimdi hatırladım
BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. A.20, 6.08.2020
Bios sürümü bu eski ama 30 fps fark edebilir mi? Senin aldığın değerler ne?
Evet edebilir. Sistem parçalarının sorunsuz çalışması için Bios sürümü güncel olması gerekir.Bios sürümü bu eski ama 30 fps fark edebilir mi? Senin aldığın değerler ne?
Yaptım ama değişmedi.Ne yazık ki 2 ay kadar önce oynadım ve 80 fps 100 fps alabiliyordum. Ama genellikle 60 - 80 alıyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet edebilir. Sistem parçalarının sorunsuz çalışması için Bios sürümü güncel olması gerekir.
Hepsini kontrol et biEkran kartı ve biosu yeni güncelledim diğerlerininde güncel olması lazım.
İşlemcininki güncel değil galiba onları yapmayı deniyeceğim.Hepsini kontrol et bi
Ryzen Master - Ryzen Chipset - Bios ve Geoforce Experienceler güncelledim değerler daha aynı başka güncellenilecek var mı?Hepsini kontrol et bi
Konuyla alakasız olacak ama bende imzamdaki sistem ile oynayacağım az önce indirme tamamlandı , acaba türkçe yaması var mı ? Orijinal bu arada.İşlemcininki güncel değil galiba onları yapmayı deniyeceğim.
Ryzen Master - Ryzen Chipset - Bios ve Geoforce Experienceler güncelledim değerler daha aynı başka güncellenilecek var mı?
.
Nereden indirdiğimi unutum ama var.Konuyla alakasız olacak ama bende imzamdaki sistem ile oynayacağım az önce indirme tamamlandı , acaba türkçe yaması var mı ? Orijinal bu arada.
Var, https://animusprojesi.com/assassins-creed-odyssey/Konuyla alakasız olacak ama bende imzamdaki sistem ile oynayacağım az önce indirme tamamlandı , acaba türkçe yaması var mı ? Orijinal bu arada.