5600x gücünde değil 5600x in rakibi 11600kNormalde 10400f seçerdim ama 3600 seçenekler arasında ise bütçe de vardır 11400f alırım yerinde olsam. Ryzen 5 5600x gücünde
aynen kanka amd ısınıyorOyun oynamayı ve aynı zamanda da render yapmayı düşünüyorsan bence Ryzen e yönelmelisin, aynı zamanda da üşümessin.
10600k deseniz anlardım ama 11600k 5600xden daha iyi 11400f ile 5600x eşit hatta bazen daha bile güçlü oluyor intel buyurun kaynak5600x gücünde değil 5600x in rakibi 11600k
hayır maalesef varAmd ısınıyor diye bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
b460 yazmak istemiş büyük ihtimalle.
onlarla bu bir değil bizzat kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki ısınıyoraynen kanka amd ısınıyor
Anakart yüzünden. UV yapınca performansı da artıyor ısınmıyor da. Anakart fazla voltaj veriyor.hayır maalesef var
yine de render ve oyun için ryzen önersem de şunu söylemeliyim
imzamdaki sistem ile işlemci %100 kullanımda 92 dereceye kadar çıkıyor ısınma sorunlu işlemci
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlarla bu bir değil bizzat kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki ısınıyor
uv performansı arttırmıyor overclock performansı arttırıyor zaten ısınma sorunu da çarpan kilidinin açık olmasıAnakart yüzünden. UV yapınca performansı da artıyor ısınmıyor da. Anakart fazla voltaj veriyor.
CBP açık olduğunda frekansı sabit kalmıyor. CBP kapatıp UV yapıp frekansı sabitleyince performansı artıyor.uv performansı arttırmıyor overclock performansı arttırıyor zaten ısınma sorunu da çarpan kilidinin açık olması