ownreeps
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
Darboğaz hiç olmaz demedim stabil çalışıyor dedim neyin kafasındasın ?Salladı
Darboğaz hiç olmaz demedim stabil çalışıyor dedim neyin kafasındasın ?Salladı
Parcalar birbirine uyumsuz calisan bir sisteme stabil denmez kardeşim. Stabil genelde olumlu durumlar icin kullanilir. Milleti yanlis yonlendirirsin. Ayrica bazi oyunlarda yuksek drop ve fps dusmeleri yersin bazilarinda daha az yersin. Bu sisteme sen stabil diyemezsinDarboğaz hiç olmaz demedim stabil çalışıyor dedim neyin kafasındasın ?
Darboğaz yüzdelerini git araştır 4060ti yi gözünde çok büyütme kullanmadıysan yorum yapma ben tecrübemi aktardım.Parcalar birbirine uyumsuz calisan bir sisteme stabil denmez kardeşim. Stabil genelde olumlu durumlar icin kullanilir. Milleti yanlis yonlendirirsin. Ayrica bazi oyunlarda yuksek drop ve fps dusmeleri yersin bazilarinda daha az yersin. Bu sisteme sen stabil diyemezsin
Kullandim kardesim 1 sene boyunca 4060ti kullandim. Neyi savunuyon hala stabil calismaz diyorum. Bf 2042 gidersin gorursun o zaman darbogazin kralini. God of war girersin az darbogaz olur. Butun oyunlarda denedimDarboğaz yüzdelerini git araştır 4060ti yi gözünde çok büyütme kullanmadıysan yorum yapma ben tecrübemi aktardım.