R5 3600 GPU ÖNERİSİ max 5K

sezo31

80+
Reaksiyon skoru
3
ikinci el sistem diziyorum sadece gpu kaldı. rx 5600xt 4000tl civarında ikinci elde. 5700xt 5k civarında. 5in üstüne çıkamam. genelde e-spor oyunları oynuyorum gpu önerir misiniz? üstüne şu kadar koy şunu al diye yazmayın lütfen bu kadarım var. ileride yükseltme yaparım belki.

1660 ti var istersen asus rog

ikinci el sistem diziyorum sadece gpu kaldı. rx 5600xt 4000tl civarında ikinci elde. 5700xt 5k civarında. 5in üstüne çıkamam. genelde e-spor oyunları oynuyorum gpu önerir misiniz? üstüne şu kadar koy şunu al diye yazmayın lütfen bu kadarım var. ileride yükseltme yaparım belki.
5700xt olabilir işlemci besler güzel model düşürmeye çalışabilirsiniz

Asus TUF RX5600XT var kutulu. Düşünür müsün?

4gb radeon rx460 var elimde 2.el uzun süredir kullanmadım düşürnürsen test eder sonuçlarını iletebilirim.
dar boğaz %10 altında 1-2 sitede %11 denmiş. düşünürsen yardımcı olurum

hocam kaça verebilirsin. miningde mi kullanıldı?
Bu sitede satış muhabbeti yapılıyor mu bilmiyorum. Şehir neresi hocam?

Mining yapılmadı zamanında Donanım Arşivi hazır sistemle beraber alınmıştı ben de Ryzen 5 3600le kullanıyorum.

Bu sitede satış muhabbeti yapılıyor mu bilmiyorum. Şehir neresi hocam?

Mining yapılmadı zamanında Donanım Arşivi hazır sistemle beraber alınmıştı ben de Ryzen 5 3600le kullanıyorum.
bursa osmangazi hocam satış yapılmıyor herhalde ben de bilmiyorum

bursa osmangazi hocam satış yapılmıyor herhalde ben de bilmiyorum
4.5k artı kargo yapabilirim. Kafamda aslında satmak yoktu ama ciddiyseniz verebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4.5k artı kargo yapabilirim. Kafamda aslında satmak yoktu ama ciddiyseniz verebilirim
Kasanın faturası duruyor. Çok eski ama garantisi yok. Garanti etiketi üzerinde içi hiç açılmadı. Sadece oyun gibi basit işlerde kullanıldı. Stres testinde de bu aylarda 73 derece maks gördü 69 70 civarı arasında takıldı hep.

Son düzenleme:
Geri