Sistemdeki kart iyidir, 1660 Super. Güncellik olarak da performans olarak da üzmez.Anladım siz hangi kartı önerirsiniz birde gtx 1070 çok daha iyi diye biliyorum ama siz hangi kartı önerirsiniz ikinci elde olur
Sistemde zaten 1070 özelleştirmesi yok, 1070'e takmayın kafayı bu kadar.Anladım ama 1070 ile arasında baya fiyat farkı yokmu
İşte hocam anlatmya çalıştığımda o şuanki karta göre dizmesim parçaları ileride kart değiştirecek olduğum için bunları aldımdengesiz anakart işlemci için fazla
o işlemci o ekran kartına fazla
eğer o anakartı alcaksanız 5000 serisini kullanmalıısınız ve ileride ekran kartı değiştirmelisiniz
dipnot: işlemciyi o anakartla kullanabilirsiniz ama 5000 serisi için olan bir anakart
Evet hocamBenim sistemime benziyor. Sende belli ki ekran kartı piyasasındna dolayı alamıyorsun. Bende 3600x ve 1050ti kullanıyorum. Şimdilik tatmin ediyor.
Sıfır ve 9000tl demiştim ya hocam o monitörlü fiyatı yanlış söylemişim pardon2. el mi bu dediğin sistem bende şuan 3600x ve 1050ti sistem var bana göre 5bin TL eder satayım desem