Neler Yeni

R5 3600 her şeye yeter mi?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
tabii ki o anlamda söylemedim AMD nin ekran kartlarına çıkarmış olduğu ve chipsetlere çıkardığı sürücü rezilliklerinden bahsetmek istedim.
E tamam GPU ile CPU ne alaka ryzen 5 3600 çok iyi bir işlemci.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Hocam bu intelciliğinizi hiç anlamıyorum hem anakart performansı iyi değil hemde r5 3600 e aynı fiyatta olan i5 9400f baya basit kaçıyor.
Zaten ryzen 5 3600 ün karşılığı o işlemci değildir. İ5 9600 dür. ryzenle aralarında yaklaşık 500-600 tl fiyat farkı vardır. Benim bütçem olsa ben şahsen inteli alırdım şuan ryzen kullanıyorum ama keşke intel alsaydım diyorum. Ayrıca intelcilik nasıl oluyor hocam intel al demeyle intelcilik mi olurmuş bu nasıl bir kafa yapısı ????????
Mesaj otomatik birleştirildi:

E tamam GPU ile CPU ne alaka ryzen 5 3600 çok iyi bir işlemci.
Tamam iyi ona bir şey demiyorum zaten daha güvenli daha stabil çalışmasını istiyorsa intel al diyorum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Zaten ryzen 5 3600 ün karşılığı o işlemci değildir. İ5 9600 dür. ryzenle aralarında yaklaşık 500-600 tl fiyat farkı vardır. Benim bütçem olsa ben şahsen inteli alırdım şuan ryzen kullanıyorum ama keşke Intel alsaydım diyorum. Ayrıca intelcilik nasıl oluyor hocam Intel al demeyle intelcilik mi olurmuş bu nasıl bir kafa yapısı ????????

Tamam iyi ona bir şey demiyorum zaten daha güvenli daha stabil çalışmasını istiyorsa Intel al diyorum.
Intel al diyorsan 10.nesili beklemeli arkadaş.

Emre Baş

80+ Gold
Yeterli bir işlemci hem tekli çekirdek olarak güçlü hemde iş çekirdeği konusunda

OBB7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur Berk Balcı
Zaten ryzen 5 3600 ün karşılığı o işlemci değildir. İ5 9600 dür. ryzenle aralarında yaklaşık 500-600 tl fiyat farkı vardır. Benim bütçem olsa ben şahsen inteli alırdım şuan ryzen kullanıyorum ama keşke Intel alsaydım diyorum. Ayrıca intelcilik nasıl oluyor hocam Intel al demeyle intelcilik mi olurmuş bu nasıl bir kafa yapısı ????????

Tamam iyi ona bir şey demiyorum zaten daha güvenli daha stabil çalışmasını istiyorsa Intel al diyorum.
Kardeşim konuya saçma sapan giriş yapıp açıklama dahi yapmadan direkt intel al yazıp bitiriyorsun sebebini yaz neden diye yaz sonrasında konuyla alakası olmayan ekran kartlarından örnek veriyorsun şu an bu kadar insan ***** değil herhalde alıyorlar bazen sırf yazmak için konuya ters etki yaratmak için yazıyorsunuz yardımcı olacaksan düzgün bir biçimde anlat olmayacaksan böyle saçma sapan yorumlar yazma hem konuyu kirletiyorsun hem insanları soğutuyorsun 1 haftadır böyle bir grup türedi grupta her konuya olumsuz yaklaşıp zerre açıklama yapmadan kirlilik yapıp gidiyorlar lütfen forum daha yeni böyle bilgi kirliliklerinden uzak durun.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Kardeşim konuya saçma sapan giriş yapıp açıklama dahi yapmadan direkt Intel al yazıp bitiriyorsun sebebini yaz neden diye yaz sonrasında konuyla alakası olmayan ekran kartlarından örnek veriyorsun şu an bu kadar insan ***** değil herhalde alıyorlar bazen sırf yazmak için konuya ters etki yaratmak için yazıyorsunuz yardımcı olacaksan düzgün bir biçimde anlat olmayacaksan böyle saçma sapan yorumlar yazma hem konuyu kirletiyorsun hem insanları soğutuyorsun 1 haftadır böyle bir grup türedi grupta her konuya olumsuz yaklaşıp zerre açıklama yapmadan kirlilik yapıp gidiyorlar lütfen forum daha yeni böyle bilgi kirliliklerinden uzak durun.
Hocam daha düzgün bir çalışma ve oyunlarda daha güzel bir akıcılık ve FPS istiyorsa alacak kişi inteli seçmeli ben bu kadar söylüyorum burada abuk sabuk polemik yaratma yok gruplar çıktı yok kirlilik falan sen neyden bahsediyon tribe girmişsin.

-MGI-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Göktuğ ibolar
Hocam daha düzgün bir çalışma ve oyunlarda daha güzel bir akıcılık ve FPS istiyorsa alacak kişi inteli seçmeli ben bu kadar söylüyorum burada abuk sabuk polemik yaratma yok gruplar çıktı yok kirlilik falan sen neyden bahsediyon tribe girmişsin.
işlemcin ne acaba ?

OBB7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur Berk Balcı
Git Intel al bırak amdyi.

Bu cevabınıza bakılırsa açıkladığınız pek görülmüyor bundan bahsediyorum soru soruyor arkadaş yardımcı olmanız için açıklama vs olmadan direkt intel al yazıyorsun.

-MGI-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Göktuğ ibolar
sen şimdi ryzen 3 ile 5 i aynı tutmamalısın. Aralarında dağlar kadar fark var ryzen 3 giriş seviye bir işlemci serisidir. Zamanın r3 1300x'i stabil bir şekilde 3.8 de kullandım. Giriş seviyesi için gayet yeterli bir işlemciydi. Ama sen ryzen 3 kullanıp ryzen 5 e git intel al ondan iyidir diyemezsin. Boşuna bilgi kirliliği yapmaya gerek yok.

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Koç
Bu cevabınıza bakılırsa açıkladığınız pek görülmüyor bundan bahsediyorum soru soruyor arkadaş yardımcı olmanız için açıklama vs olmadan direkt Intel al yazıyorsun.
dostum r5 3600ün karşılığı i5 9600 oldugunu söylüyorsun kısa bir hesap yapalım bu hesabı hepsiburada aracılığıyla yapıyorum
R5 3600(1459tl)
İ5 9600K(2040tl)
ve i5 9600k nın içinden soğutucu cıkmıyor r5 3600 wraith stealth cooler ile geliyor bu cooler 15 dolar -105- türk lirası civarında bulunabiliyor intel işlemciye bu soğutucu fiyatını eklersek 2145 tl yapıyor 2145tllik işlemci ile 1459 tllik işlemciyi karşılaştıramassın

yanlış kişiye alıntılamışım pardon @Yasin / EsquaReD için alıntılayacaktım

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
sen şimdi ryzen 3 ile 5 i aynı tutmamalısın. Aralarında dağlar kadar fark var ryzen 3 giriş seviye bir işlemci serisidir. Zamanın r3 1300x'i stabil bir şekilde 3.8 de kullandım. Giriş seviyesi için gayet yeterli bir işlemciydi. Ama sen ryzen 3 kullanıp ryzen 5 e git Intel al ondan iyidir diyemezsin. Boşuna bilgi kirliliği yapmaya gerek yok.
Bilgi kirliliği yaptığım yok zaten ben bilgi vermiyorum orası da ayrı. Sadece fikirlerimi söylüyorum. Evet giriş seviyesi bir işlemci benim işlemcim. Fakat rakibi olan i39100f ile karşılaştırma yaptığımda intel tarafı oyunlarda daha güzel bir akıcılık sunuyor. R53600 cidden güçlü bir işlemci fakat benim demek istediğim render yapmıyorsan oyun için istiyorsan İntel al diyorum bu kadar basit. Neden intel dediğim zaman herkes düşmanmışım gibi tepki veriyor gerçekten bunuda anlamıyorum fanboyluğunuzu bu kadar belli etmeyin ya :D:D

dostum r5 3600ün karşılığı i5 9600 oldugunu söylüyorsun kısa bir hesap yapalım bu hesabı hepsiburada aracılığıyla yapıyorum
R5 3600(1459tl)
İ5 9600K(2040tl)
ve i5 9600k nın içinden soğutucu cıkmıyor r5 3600 wraith stealth cooler ile geliyor bu cooler 15 dolar -105- türk lirası civarında bulunabiliyor Intel işlemciye bu soğutucu fiyatını eklersek 2145 tl yapıyor 2145tllik işlemci ile 1459 tllik işlemciyi karşılaştıramassın

yanlış kişiye alıntılamışım pardon @Yasin / EsquaReD için alıntılayacaktım
EE tamam ben ne yazmışım benim yazdıklarımı niye bana tekrar yazıyorsun kardeşim tamam gidin ryzen alın. Ben ryzene kötü demiyorum ki. İntel ısı yönünden çok zorluk çekmeyecektir zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,184
Üyeler
169,543
Son üye
mnhr1f
Top Bottom