Neler Yeni

R5 3600 için ekran kartı tavsiyesi?

ShimoZu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Rojhat Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
https://www.instagram.com/34rjt/
Twitter
sh1mozu
Merhaba arkadaşlar, r5 3600 ve gtx 1650 li sistemim var 4 yaşında. Ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyordum çünkü cs de bile artık yeterli olmuyor arkadan obs açtığımda fps 130lara kadar düşüyor, tabi 240hz monitörde de çok kötü gözüküyor zaten grafik ayarlarım o kadar düşük ki aldığım skinleri bile doğru düzgün göremiyorum. Neyse anlayacağınız sizden tavsiye istiyorum sizce r5 3600 yanına yeni yada ikinci el bir ekran kartı mı almalıyım (alacaksam hangi ekran kartı yada ekran kartları olmalı) yoksa yaza kadar bekleyip bu sistemi satıp yeni sitem almak daha mı mantıklı olur ?

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Samet
Merhaba arkadaşlar, r5 3600 ve gtx 1650 li sistemim var 4 yaşında. Ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyordum çünkü cs de bile artık yeterli olmuyor arkadan obs açtığımda fps 130lara kadar düşüyor, tabi 240hz monitörde de çok kötü gözüküyor zaten grafik ayarlarım o kadar düşük ki aldığım skinleri bile doğru düzgün göremiyorum. Neyse anlayacağınız sizden tavsiye istiyorum sizce r5 3600 yanına yeni yada ikinci el bir ekran kartı mı almalıyım (alacaksam hangi ekran kartı yada ekran kartları olmalı) yoksa yaza kadar bekleyip bu sistemi satıp yeni sitem almak daha mı mantıklı olur ?
Yaza kadar bekleyip yeni sistem almak

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet
valla doğru sistemler piyasa öyle saçma sapan bir şey ki yani elle tutulur bir şey bulamıyorum eskiden insanlar bir şey istediğinde önerecek birşeyler oluyordu şimdi 0

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Samet
valla doğru sistemler piyasa öyle saçma sapan bir şey ki yani elle tutulur bir şey bulamıyorum eskiden insanlar bir şey istediğinde önerecek birşeyler oluyordu
Çok haklısınız şuan piyasa rezalet durumda giç bişey fiyatını hak etmiyor

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet
Çok haklısınız şuan piyasa rezalet durumda giç bişey fiyatını hak etmiyor
60k önerili bir sistem demiş az önce adam girip baktım yok abi elle toplasam daha iyi ama o da pahalı şuan 60k 9070xt tarzında rahat toplanması gerek ama yok

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Samet
60k önerili bir sistem demiş az önce adam girip baktım yok abi elle toplasam daha iyi ama o da pahalı şuan 60k 9070xt tarzında rahat toplanması gerek ama yok
Az öncede 50k için aynısını yaşadım 9070 vs gelir haralde dedim gelmedi yada ben toplayamadım bilmiyorum ama anca 7800xt sistem çıktı

Viper35

80+ Bronze
Cs de fps arttırmak için ekran kartı değil işlemciyi yükseltmen gerekmez mi?

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmet
evet sıkıntı büyük

ShimoZu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Rojhat Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
https://www.instagram.com/34rjt/
Twitter
sh1mozu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cs de fps arttırmak için ekran kartı değil işlemciyi yükseltmen gerekmez mi?
ekran kartım low grafiklerde bile %99 kullanımda çalışıyor buda obs e vesaire çalışmak için yer bırakmıyor hocam. Yoksa evet haklısınız cs2 işlemci bazlı bir oyun. Ben ekran kartımın işlemcime göre çok düşük kaldığını düşünüyorum sadece.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Alperen Yılmaz
komikti
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartım low grafiklerde bile %99 kullanımda çalışıyor buda obs e vesaire çalışmak için yer bırakmıyor hocam. Yoksa evet haklısınız cs2 işlemci bazlı bir oyun. Ben ekran kartımın işlemcime göre çok düşük kaldığını düşünüyorum sadece.
ikinci el rx 6600 bakabilirsiniz

Top Bottom