Neler Yeni

R5 3600 için en ucuz soğutucu önerisi

achelous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Barış Badurlar
t6 ultranın içinden termal macun çıkıyor bu braketleri alıncada arka plaka yı kullanmanıza gerek yok kasadaki plakayı kullansanızda olur söyleyeyim.
t6 ultra kasana uyarmı bilmiyorum
T6'nın sığacağına emin değilim X4 iş görmez mi diyorsunuz stoğa göre? Maalesef para konusunda gerçekten çok sınırlıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
T6'nın sığacağına emin değilim X4 iş görmez mi diyorsunuz stoğa göre? Maalesef para konusunda gerçekten çok sınırlıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha x4 ü diyorsunuz ben t6 sanmıştım.
o t6 ya göre bi miktar daha küçük diye hatırlıyorum kasanız nedir bilmiyorum konuyu tam okumadım ama çoğu kasaya sığar diye düşünüyorum

achelous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Barış Badurlar
ha x4 ü diyorsunuz ben t6 sanmıştım.
o t6 ya göre bi miktar daha küçük diye hatırlıyorum kasanız nedir bilmiyorum konuyu tam okumadım ama çoğu kasaya sığar diye düşünüyorum
Pekala herhalde stok amd soğutucusundan çok daha iyi soğutacaktır diye düşünüyorum, içinden çıkan termal macun da bir sürelik idare etse güzel bir fikir gibi; ne diyorsunuz? Termal macunu sonra değiştiririm param olunca tekrardan.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Pekala herhalde stok amd soğutucusundan çok daha iyi soğutacaktır diye düşünüyorum, içinden çıkan termal macun da bir sürelik idare etse güzel bir fikir gibi; ne diyorsunuz? Termal macunu sonra değiştiririm param olunca tekrardan.
valla içinden çıkan termal macun çok iyi değildir ama idare edecektir (bu arada x4 alıyorsunuz galiba ondan çıkıp çıkmadığını bilmiyorum) ileridede mx4 gibi bir termal macun alırsınız.

achelous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Barış Badurlar
valla içinden çıkan termal macun çok iyi değildir ama idare edecektir (bu arada x4 alıyorsunuz galiba ondan çıkıp çıkmadığını bilmiyorum) ileridede mx4 gibi bir termal macun alırsınız.
X4 almayı düşünüyorum evet, ileride başka macuna geçerim tabii ki. İçinden çıkan kısa süreli idare etse yeter beni. Zaten Undervolt da yaptım 4200mhz'de 1.15 Volt'la stres testinde 15 dakika sabit 79 derece gördüm ve kapanma olmadı voltaj eksikliğinden dolayı. X4 soğutucusu bana yeterli gelecektir, braketler de uyar diyorsanız sorun kalmıyor sanırım. Kasaya da sığar herhalde midtower ATX kasaya sahibim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,840
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom