Neler Yeni

R5 3600 için Snowman T6 Ultra iyi midir ?

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
R5 3600 işlemcim var kasayı aldığımdan beri bir soğutucu almak istiyordum.1 sene oldu daha yeni alıyorum sizin bu soğutucu hakkında düşünceniz neler fiyat olarak daha yükseğe çıkamam. Başka öneriniz varsa bekliyorum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
F/p sogutucudur. Yeterli olacaktır.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tam yerinde bir tercih olur. Ben de aynı işlemcide t6 ultrayı kullanıyorum. Stok fana göre çok iyi bir performansı var. Tavsiye ederim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
T6 ultra 2. el bulursanız 2. el alın. Fiyatı çok uçmuş. Performansı gayett iyi. Bende var kullanıyorum. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
T6 ultra 2. el bulursanız 2. el alın. Fiyatı çok uçmuş. Performansı gayett iyi. Bende var kullanıyorum. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin.
Farklı şehirde üniversitede okuyorum şuanda aile evindeyim çokta zamanım kalmadı gelmişken hızlıca halletmek istiyorum o yüzden 2. ele girmeyi düşünmüyorum teşekkür ederim.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
T6 ultra da çok kaba duruyor kasada. Kullanmadım ama resimleri gördüm. Ama F/P olarak iyi tabi ki. Benim de işlemcim R5 3600 hala soğutucu almadım. Parayı denkleştirirsem sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
T6 ultra da çok kaba duruyor kasada. Kullanmadım ama resimleri gördüm. Ama F/P olarak iyi tabi ki. Benim de işlemcim R5 3600 hala soğutucu almadım. Parayı denkleştirirsem sıvı soğutucu almayı düşünüyorum.
Kasa görmediğim bir yerde olduğu için kaba durmasının bir sorunu yok. F/P olması iyi oldu.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Tam yerinde bir tercih olur. Ben de aynı işlemcide t6 ultrayı kullanıyorum. Stok fana göre çok iyi bir performansı var. Tavsiye ederim.
b450m s2h anakartım var bu soğutucuyu kullanmam için ekstra bir aparata ihtiyacım var mı? Anakartın kutusuna baktım ekstra aparat yok

Jkar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Doğukan

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
b450m s2h anakartım var bu soğutucuyu kullanmam için ekstra bir aparata ihtiyacım var mı? Anakartın kutusuna baktım ekstra aparat yok
Şu braketlerden ihtiyacın var. Anakart kutusundan çıkmadıysa aldığın yere ulaşıp rica edebilirsin. Göndermezlerse alabilirsin.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Anakarta takılı braketler var. Ona geçiriyosun. Ek aparata gerek yok yani anakartta mevcut olması gerekiyor.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Yasin Seyrekoğlu
ben ryzen 5 3600 ıle snowman t6 kullanıyorum 60 dereceyı hıc gecmedı fakat tek fanını kapalı kullanıyorum arka fanı cok ses cıkarıyor bılgın olsun

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Şu braketlerden ihtiyacın var. Anakart kutusundan çıkmadıysa aldığın yere ulaşıp rica edebilirsin. Göndermezlerse alabilirsin.
Anakart kutusundan hiçbir şey çıkmadı. İtopyadan almıştım iletişime geçicem sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben ryzen 5 3600 ıle snowman t6 kullanıyorum 60 dereceyı hıc gecmedı fakat tek fanını kapalı kullanıyorum arka fanı cok ses cıkarıyor bılgın olsun
Ekstra bir aparata ihtiyacın oldu mu yoksa stock fanı çıkartıp taktın mı yardımcı olursan sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakarta takılı braketler var. Ona geçiriyosun. Ek aparata gerek yok yani anakartta mevcut olması gerekiyor.
Teşekkürler

Top Bottom