- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dark Guardian PROKasan ne?
Dark Guardian PROKasan ne?
Sen ss at orada kaç voltaj çekiyor blender testide yapabilirsin .
nasıl düzelteceğimi bilmiyorum1,45 v ile çalışıyordur düzeltmen lazım
bende kule tipi almayı düşünüyorum fakat hiç bütçem yokSıcaklık stock fan ve otomatik voltaj ayarları dahilinde normal. Aynı sorunu bende yaşamıştım, uygun fiyatlı bir kuletipi soğutucu aldıktan sonra 20 dakikalık stres testi sonucu max 83 derecelere ulaştı.
Voltajında gayet düşük blender testi yaparmısın small fft sistemi çok zorluyor 1.05 voltaj ile 100 derece olması imkansız zaten small fft testi yapıyorsun demiAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl düzelteceğimi bilmiyorum
bende kule tipi almayı düşünüyorum fakat hiç bütçem yok
evet small fft yi yaptım dediğin gibi 2. seçenektekiVoltajında gayet düşük blender testi yaparmısın small fft sistemi çok zorluyor 1.05 voltaj ile 100 derece olması imkansız zaten small fft testi yapıyorsun demi
dostyum orda yazan 1.05 v a aldanma bendede öyle yazıyor ama cpu z de 1,35 v biosta da 1,35 vVoltajında gayet düşük blender testi yaparmısın small fft sistemi çok zorluyor 1.05 voltaj ile 100 derece olması imkansız zaten small fft testi yapıyorsun demi
101 w nasıl çekiyor bir işlemci ?Alıntıyı görüntüle
nasıl düzelteceğimi bilmiyorum
bende kule tipi almayı düşünüyorum fakat hiç bütçem yok
Değerin fena değil stok soğutucuya göre small fft occt voltaj test etmek için sistemin stabilmi diye onun haricinde small fft yapmanı tavsiye etmem çok zorluyor işlemcini. Oyunlarda 70 derecenin üstüne pek çıkmazevet small fft yi yaptım dediğin gibi 2. seçenekteki Alıntıyı görüntüle
Small fft testi olduğu için o kadar çok w çekiyor .101 w nasıl çekiyor bir işlemci ?
The Cycle a girmiştim bilgisayar birden kapandı nedenini bilmiyorum birdaha girdim kapanmadı sonra occt test yaptım 3.95ghz ile çalışıyordu ozaman işlemci 107 dereceyi gördüm bios tan 3.8 e çektim occt de gene 90 ı zorluyo 15 20 dk beklesem rahat 100 ü geçerDeğerin fena değil stok soğutucuya göre small fft occt voltaj test etmek için sistemin stabilmi diye onun haricinde small fft yapmanı tavsiye etmem çok zorluyor işlemcini. Oyunlarda 70 derecenin üstüne pek çıkmaz
Small fft testi olduğu için o kadar çok w çekiyor .
Biostan direk cpb kapatırmısın 3.6 ghz çalışacağı için daha az voltaj vericektir yada direk oraya 3.6 ghz yap voltaj düşecektir bir de öyle test yap blender .The Cycle a girmiştim bilgisayar birden kapandı nedenini bilmiyorum birdaha girdim kapanmadı sonra occt test yaptım 3.95ghz ile çalışıyordu ozaman işlemci 107 dereceyi gördüm bios tan 3.8 e çektim occt de gene 90 ı zorluyo 15 20 dk beklesem rahat 100 ü geçer
Biostan direk cpb kapatırmısın 3.6 ghz çalışacağı için daha az voltaj vericektir yada direk oraya 3.6 ghz yap voltaj düşecektir bir de öyle test yap blender .
O işlemçi sınırı 95 derece 100 derecede kendini kapatır işlemçi diye biliyorum normal değil stok fan varsa 3.6 ghz sabitleyinMErhaba R5 3600 İşlemci Kullanıyorum OCCT Testte 2 Dakikadan Kısa Sürede 100 Derecenin Üstüne Çıkıyor Stok Fan Kullanıyorum Normal mi Fanı Yanlış mı Taktım ? 3.95 GHZ de 100 Derecenin Üstüne Çıkıyor 2 Dakikada 3.80 GHZ de 90 Civarı Takılıyor
stok fan var 1 ay içinde kule tipi almaya çalışıcamO işlemçi sınırı 95 derece 100 derecede kendini kapatır işlemçi diye biliyorum normal değil stok fan varsa 3.6 ghz sabitleyin