Yardım R5 3600 Isınma Normalmi

Alıntıyı görüntüle 200 250 TL ye bi kule tipi soğutucu alsam 3.95ghz de rahat kullanır mıyım ? :)
T6 ultra var 200 tl ye 4.2 ghz kullanıyorum 1.3v 56 derece kasamın üst tarafında 1 fan var önde 3 arkada 1 4.2 ghz rahat kullanırsın işlemci silikonun iyi ise 4.5 bile kullanırsın 1 saat afk yım yazıcağın şeyleri göremiyeceğim kusura bakma. Ss atıcam sonra şuan bulamadım sonuçları

T6 ultra var 200 TL ye 4.2 ghz kullanıyorum 1.3v 56 derece kasamın üst tarafında 1 fan var önde 3 arkada 1 4.2 ghz rahat kullanırsın işlemci silikonun iyi ise 4.5 bile kullanırsın 1 saat afk yım yazıcağın şeyleri göremiyeceğim kusura bakma. Ss atıcam sonra şuan bulamadım sonuçları
dediğin kadar iyiyse alayım T6 yı := teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3.6 ghz sabitle kardeşim öyle kullan mutlaka senim şimdi işlemçin termal macunu erimiştir stok fana yapışmıştır işlemçi çıkartırken dikkat et
sabitledim şimdi :) video izledim :D nasıl çıkarcağımı gördüm bende direk çekmeyi düşünüyordum da :D değiştireceğim zaman fanı videodan sonra uslandım :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sicak su torbasi mi bagladin islemciye?
yok :) 3.95 ghz de çalışıyordu stok fanla :D

3600 sorunlu o zaman :( t6 yı alıyımda :D 4.2 kullanırım :)
Kasabin hava akisi da onemli, onu mesh mi mesela? Dar alanda mi? Hava aliyor mu? Kasa modellerini bilmiyorum o yuzden sen bi foto cek at. Kasanin durdugu yeri falan da gorelim

Kasabin hava akisi da onemli, onu mesh mi mesela? Dar alanda mi? Hava aliyor mu? Kasa modellerini bilmiyorum o yuzden sen bi foto cek at. Kasanin durdugu yeri falan da gorelim
sorry geç gördüm :/ Dark Guardian Pro - Önü Mesh - Hava Alıyor - Dar Alanda Sayılabilir :D
20201014_172731.jpg

Ryzen master, core temp, prime 95 uygulamalarını indirirmisin

Ryzen Master voltaj ayarı yapan bir arkadaşın başına gelenler:

Önermeyiiin.

Ryzen Master voltaj ayarı yapan bir arkadaşın başına gelenler:

Önermeyiiin.
Bilmiyordum sorunlu olduğunu çözdük sorununu ama ryzen master kullanmadık direk ghz yazdı ayarladık 1.08 voltaj çekiyor değerleri de iyi .

Geri