Arkadaşla forumda yazıyorum 2-3 gündür. Bu sorunu yaşayıpta çözüme ulaşan 3600 kullanıcıları benimle iletişime geçebilir mi ? CBP yi kapatmadan çözüme ulaştıracak teknik bilgili yada aynı sorunu yaşayan birileri ulaşabilir mi rica etsem
çok güçlü güzel bir işlemci sıvı soğutma ya da çok kaliteli birkule tipi kullanmalısın stok soğutucu yetmeyebilir bir de termal macun cooler master mastergel pro kullanırsan hiç bir sıkıntı yaşamazsınArkadaşla forumda yazıyorum 2-3 gündür. Bu sorunu yaşayıpta çözüme ulaşan 3600 kullanıcıları benimle iletişime geçebilir mi ? CBP yi kapatmadan çözüme ulaştıracak teknik bilgili yada aynı sorunu yaşayan birileri ulaşabilir mi rica etsem
Kaç derecede çalışıyor ki?Arkadaşla forumda yazıyorum 2-3 gündür. Bu sorunu yaşayıpta çözüme ulaşan 3600 kullanıcıları benimle iletişime geçebilir mi ? CBP yi kapatmadan çözüme ulaştıracak teknik bilgili yada aynı sorunu yaşayan birileri ulaşabilir mi rica etsem
stok soğutucusunun altında macun sürülü geliyor değilmisoğutucu almadan stock soğutucu ile ısı değerini düşürmen zor kaç derece?
Evet.stok soğutucusunun altında macun sürülü geliyor değilmi
10 dakika occt test 95 derecesoğutucu almadan stock soğutucu ile ısı değerini düşürmen zor kaç derece?
özelden yardımını istemiştim cevap vermemiştin kralSıcaklık değerleri nedir? Boşta ve yükte?
10 dakika occt test 95 dereceKaç derecede çalışıyor ki?
Soğutucunun tam temas ettiğinden emin olun kasa nedir hava akışı kötüyse iyi hava soğutmalar bile pek iyi soğutamaz.10 dakika occt test 95 derece
lolde 75-80 max 84
cod war zone 85-86 max 93-94 görüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
özelden yardımını istemiştim cevap vermemiştin kral