yükte kaç derecelere ulaşıyor? kasa ne ? en son ne zaman termal macun yeniledin? soğutucu ne?
kasam corsair spec delta rgb soğutucum da stok soğutucu aldığımdan beri hiç termal macun değişimi yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama yeni bir kule tipi soğutucu alırsam otomatik olarak değiştireceğimundervolt yapabilirsin işe yaramazsa termal macun değişe bilirsin soğutucu değişebilirsin kasanın hava akışı iyi değilse hava akışı iyi olan bir kasa alabilirsin
önce macunu değiş boşuna fan masrafı çıkarma çok basit bir işlem eğer gene çok ısınmaya devam ederse fan değişirsinkasam corsair spec delta rgb soğutucum da stok soğutucu aldığımdan beri hiç termal macun değişimi yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama yeni bir kule tipi soğutucu alırsam otomatik olarak değiştireceğim
ne kadar oldu değiştirmeyeli?kasam corsair spec delta rgb soğutucum da stok soğutucu aldığımdan beri hiç termal macun değişimi yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama yeni bir kule tipi soğutucu alırsam otomatik olarak değiştireceğim
nasıl yapılacağını bilmiyorum ve macun öneriniz varmıönce macunu değiş boşuna fan masrafı çıkarma çok basit bir işlem eğer gene çok ısınmaya devam ederse fan değişirsin
1 yıl aşağı yukarıne kadar oldu değiştirmeyeli?
öneri için ayrı konu aç ve nasıl sürmen gerektiğini sor istersen youtube dan 1000 tane içerik var onlara da bakabilirsinnasıl yapılacağını bilmiyorum ve macun öneriniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 yıl aşağı yukarı
oo o zaman değiştirmelisin macunnasıl yapılacağını bilmiyorum ve macun öneriniz varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 yıl aşağı yukarı