Neler Yeni

r5 3600 ısınma sorunu

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
işlemcim boştayken 58 70 arası hep boştaki hali için fazla bir değer bir fikri olan varmı

¥usuff

80+ Silver
yükte kaç derecelere ulaşıyor? kasa ne ? en son ne zaman termal macun yeniledin? soğutucu ne?

En İyi Cevap
3
undervolt yapabilirsin işe yaramazsa termal macun değişe bilirsin soğutucu değişebilirsin kasanın hava akışı iyi değilse hava akışı iyi olan bir kasa alabilirsin

Osmanbayirr

80+ Bronze

Core Performance Boost özelliğini kapat biostan​

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yükte kaç derecelere ulaşıyor? kasa ne ? en son ne zaman termal macun yeniledin? soğutucu ne?
undervolt yapabilirsin işe yaramazsa termal macun değişe bilirsin soğutucu değişebilirsin kasanın hava akışı iyi değilse hava akışı iyi olan bir kasa alabilirsin
kasam corsair spec delta rgb soğutucum da stok soğutucu aldığımdan beri hiç termal macun değişimi yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama yeni bir kule tipi soğutucu alırsam otomatik olarak değiştireceğim

En İyi Cevap
3
kasam corsair spec delta rgb soğutucum da stok soğutucu aldığımdan beri hiç termal macun değişimi yapmadım nasıl yapıldığınıda bilmiyorum ama yeni bir kule tipi soğutucu alırsam otomatik olarak değiştireceğim
önce macunu değiş boşuna fan masrafı çıkarma çok basit bir işlem eğer gene çok ısınmaya devam ederse fan değişirsin

¥usuff

80+ Silver
ne kadar oldu değiştirmeyeli?

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Onurkotlutok05

80+ Gold
Asıl yükteki sıcaklıklar önemli