bandyophyay
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Ryzen 5 3600 işlemciye stock soğutucu yeterli mi?
Evet hocam hatta corsairin güzel bir soğutucusunuda tanıttınız o videoda. 90 derece normal o işlemci için o stok fanla.Arkadaşlar bunun videosunu bile çektik yapmayın
izlememiş olabilirim linkini atabilir misin?Arkadaşlar bunun videosunu bile çektik yapmayın
şuanlık zaten ileride wraith prisim almayı düşünüyorum. Ama şuanlık yeter dimiOyun oynayacaksan sorun yok. İdareten kullanabilirsin, ileride eline para geçince de soğutucu alırsın.
stock fan şimdilik yetmezmi sırf oyun için ileride wraith prisim almayı düşünüyorumEvet hocam hatta corsairin güzel bir soğutucusunuda tanıttınız o videoda. 90 derece normal o işlemci için o stok fanla.
Evet, yeter. Yeter de Wraith Prism alma ileride, daha iyi bir şey al. T6 Ultra ondan çok daha iyi mesela.şuanlık zaten ileride wraith prisim almayı düşünüyorum. Ama şuanlık yeter dimi
Wraith prism daha ucuz diye dedim fiyatıma göre oda iyi ama dimiEvet, yeter. Yeter de Wraith Prism alma ileride, daha iyi bir şey al. T6 Ultra ondan çok daha iyi mesela.
İyi de Wraith Prism ne kadara satılıyor? 180-200 ₺ arasındaysa T6 Ultra daha iyi olur.Wraith prism daha ucuz diye dedim fiyatıma göre oda iyi ama dimi
Şuanlık zaten normal ileride düşünüyorum
450 tl şuanİyi de Wraith Prism ne kadara satılıyor? 180-200 ₺ arasındaysa T6 Ultra daha iyi olur.
Çüş! T6 Ultra tokatlar onu.450 TL şuan
t6 180450 TL şuan
Corsair delta rgb kasasına sığacakmı peki ?Çüş! T6 Ultra tokatlar onu.