rx 570 için lowa alıp oc yaparsan espor oyunlarında ciddi fps artarKule tipi soğutucu var boşta 35 yükte 65 dereceyi geçmiyor. Oyun performansından memnunum ancak oc yapmama gerek varmı? Yaparsam yüzde kaç performans artışı olur? İyi forumlar.
Anlamadım, rx570 e oc yapmaktanmı 3600 e oc yapmaktanmı bashediyorsunuz?rx 570 için lowa alıp oc yaparsan espor oyunlarında ciddi fps artar
Oyunlarda low ayara alıp işlemciye daha fazla yük bindireceğiniz için OC yaparsanız 3600'e Özellikle espor oyunlarında ciddi fps artışı olurAnlamadım, rx570 e oc yapmaktanmı 3600 e oc yapmaktanmı bashediyorsunuz?
Tamam anladım, aslında şöyle diyeyim sebebini bilmiyorum ama fps oyunlarında (cs-valo) da ayarları yükseğe alınca daha fazla fps alıyorum. Aslında derdim fps de değil. Çünkü monitörüm 144hz olduğu için 1000 fps alsam ne yazar.Oyunlarda low ayara alıp işlemciye daha fazla yük bindireceğiniz için OC yaparsanız 3600'e Özellikle espor oyunlarında ciddi fps artışı olur
oyun performansından memnunsan oc yapmana gerek yok.Oyun performansından memnunum ancak oc yapmama gerek varmı?
Hatta fazla bile geliyor. Valorant yüksek ayarlarda 250-300 fps alıyorum.oyun performansından memnunsan oc yapmana gerek yok.
oyun performansından memnunsan oc yapmana gerek yok.
Silikona bağlı. İyi bir silikon gelmişse voltaj düşürerek bile GHz arttırır. Bu kadar kesin cevap vermek yanlış olur.Bence oyun performansından memnunsan yapmana gerek yok.
sıcaklıkların da gayet iyi. hiç ellemene gerek yok. sırf, "madem yapabiliyorum, neden yapmayayım ki?" dersen yapabilirsin.Hatta fazla bile geliyor. Valorant yüksek ayarlarda 250-300 fps alıyorum.
Teşekkürler denerim.Silikonu öğrenip ona göre hareket etmek daha mantıklı.
Ryzen Master'in son sürümünü kurup şunu yapın lütfen:
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com