Bir şey soracağım sistemimi ben sinerjiden alacağım montaj hizmetiyle birlikte bu sıvı soğutucu seçerken termal macun seçmedim onlar sıkar mı? yoksa seçmem mi gerek?Vcore 1.2
SoC 1.1
4.2Ghz
Gamepower Windrunner soğutucu + Cooler Master Mastergel Pro ile kullanıyorum.
Boşta 35 derece
Tam yükte 53 derece
@crazyreign 'in yardımıyla stabil olarak 1.2v 4.2ghz değerlerini yakaladık stok soğutucu ile kullanıyorum aida64 testinde 1 saatte maksimum 85 derece ortalama 83 derece olduR5 3600 işlemciyi 3.6 GHZ'den 3.9 GHZ'ye çıkarmak zarar verir mi? çoğu kişi OC önermiyor bunda ama 0.3 bir OC çok zarar vermez herhalde soğutma olarak https://www.sinerji.gen.tr/silverstone-pf240-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-34095 kullanacağım yeterli olur mu yapacağım OC için?
Termal macunsuz göndermezler dostum, merak etme.Bir şey soracağım sistemimi ben sinerjiden alacağım montaj hizmetiyle birlikte bu sıvı soğutucu seçerken termal macun seçmedim onlar sıkar mı? yoksa seçmem mi gerek?
Cpb'dan dolayı yüksek voltaj çekebiliyor işlemci.Sen elinle sabit ve düşük voltaj veriyosun.Üstelik dalgalanma felan da olmuyor.üreticiler bu işlemciye OC önermiyor diye biliyorum ben o yüzden sordum
neden ki?yaparsında gerek yok
bence bu haliyle bile çok güçlü ben gerek duymuyorum ama kullanıcı tercihi tabii kiyaparsında gerek yok
render alacağım sistemde o yüzden oc yapmak istiyorumbence bu haliyle bile çok güçlü ben gerek duymuyorum ama kullanıcı tercihi tabii ki
Tam yuk dediginiz nedir acaba?Vcore 1.2
SoC 1.1
4.2Ghz
Gamepower Windrunner soğutucu + Cooler Master Mastergel Pro ile kullanıyorum.
Boşta 35 derece
Tam yükte 53 derece
Tam yuk dediginiz nedir acaba?
Stres testinde 53derece dediginiz sogutucu ile imkansiza yakin
Hocam o nasil olur bana asiri sacma geldiPrime95 ile 10 dakika boyunca ortalama 53 max 55 derece aldım
Hocam o nasil olur bana asiri sacma geldi
Yani o sogutucu ile 4.2 ghzde bu degerler inanilmaz