merhaba iyi geceler ben 1.40 beta da darboğaz yaşadım her ayar da normale çektim yine darboğaz devam ediyor sadece ets2 de oluyor ama darboğaz dediğim 50 fps alıyorum ve arada 40 'a düşüyor neden olabilir sizce ?
Değerleri atar mısın ve SSD ve HDD kullanıyorsan ikisinin de marka modelini söyler misinmerhaba iyi geceler ben 1.40 beta da darboğaz yaşadım her ayar da normale çektim yine darboğaz devam ediyor sadece ets2 de oluyor ama darboğaz dediğim 50 fps alıyorum ve arada 40 'a düşüyor neden olabilir sizce ?
değerlerim derken galiba fps vb. hemen söyleyim çünkü şu an yok elimde dediğim gibi 50 den 40' a düşüyordu ve gpu %100 ölcek de 60-70 kullanım cpu ortalama 50 80-85 e çıkıyordu _ _ _ _ _ %400 ölçekde gpu kokpitte 70-80 dış kamera da 90-100 cpu aynı ssdm kingston a2000 500gb 70gb boşDeğerleri atar mısın ve SSD ve HDD kullanıyorsan ikisinin de marka modelini söyler misin
Crystaldiskmark ve crystaldiskinfoyu indirip test etme şansınız var mı okuma yazma hızlarınıdeğerlerim derken galiba fps vb. hemen söyleyim çünkü şu an yok elimde dediğim gibi 50 den 40' a düşüyordu ve gpu %100 ölcek de 60-70 kullanım cpu ortalama 50 80-85 e çıkıyordu _ _ _ _ _ %400 ölçekde gpu kokpitte 70-80 dış kamera da 90-100 cpu aynı ssdm kingston a2000 500gb 70gb boş
hemen şimdi indiriyorumCrystaldiskmark ve crystaldiskinfoyu indirip test etme şansınız var mı okuma yazma hızlarını
Değer derken gpu kullanım ve CPU kullanım
Crystaldiskmark ve crystaldiskinfoyu indirip test etme şansınız var mı okuma yazma hızlarını
Değer derken gpu kullanım ve CPU kullanım
Hocam sorun yok gibi oyundayken MSI afterburner ile değerleri atma şansınız bulunuyor mu?
Hocam sorun yok gibi oyundayken MSI afterburner ile değerleri atma şansınız bulunuyor mu?
Hocam darboğaz yok ki kaç GB raminiz var
16 dediğim gibi darboğazımzı ve bazılark 4 k da 100 fps alıtoe ben 1080p de 50 fpsHocam darboğaz yok ki kaç GB raminiz var
Hocam herhangi bir darboğaz yok attiginis görselde ekran kartını %95 kullanıyor %33'de VRam kullanıyor bu değerler onlineda mı16 dediğim gibi darboğazımzı ve bazılark 4 k da 100 fps alıtoe ben 1080p de 50 fps
Hayır single ama drop yani bir dakika acaba dsr dan 4 k yapmış olması yok mu d ama 4k da da böyle olmamalıHocam herhangi bir darboğaz yok attiginis görselde ekran kartını %95 kullanıyor %33'de VRam kullanıyor bu değerler onlineda mı
Hocam FPS değerleriniz garip herhangi bir kullanım sorunu da gözükmüyor bilemedim.Hayır single ama drop yani bir dakika acaba dsr dan 4 k yapmış olması yok mu d ama 4k da da böyle olmamalı
Ne alakaDeğerleri atar mısın ve SSD ve HDD kullanıyorsan ikisinin de marka modelini söyler misin