İ5 12500/12600 ile bir APU toplanabilir ama en yakın zamanda ekran kartı eklemen gerekir.peki 9k bütçeye önerebileceğiniz bi sistem varmı
peki sağolun
apu ile aynı şey olucak ilerde ekran kartı değiştiriceğime işlemci değiştiriceğim ayrıca yt de test videosu bulamadım bu sistemle ilgili o yüzden pek içime sinmedi![]()
PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
İşlemci biraz düşük ama idare eder bu fiyata daha iyisi yok gibi.
sen bilirsin dostum bu arada sistem pc hocası sistemi videosu var zaten.apu ile aynı şey olucak ilerde ekran kartı değiştiriceğime işlemci değiştiriceğim ayrıca yt de test videosu bulamadım bu sistemle ilgili o yüzden pek içime sinmedi
Kardeşim eski bir işlemci ve yeni bir işlemci den bahsediyoruz senin alacağın rx550 çok kötü eski ve saçma kart ve 3600 zaten eski 5600g ilerisi için 3060 rx6600 xt veya rx6600 3050 1660ti gibu kartlar için muadil bir kart belki geç oldu ama gidip rx550 almamassındır inşAllahnedense 5600g almak istediğim de herkes hayır alma fln dedi tek sorum r5 5600g valo da low ayarda kaç fps verir kullanan varmı yt den baktığım zaman bazıları 110 bazıları 150 bazıları 200+ fps alıyor biri diyor güçlü biri diyor güçsüz bende anlamadım
işlemci gayet yeterli ve iyi![]()
PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
İşlemci biraz düşük ama idare eder bu fiyata daha iyisi yok gibi.