yok hocam arctic freezer 34 dual kullanıyorum 15 dakikalık stres testinde 60 derece max prime95 ile 10 dakika test 65 derece gördüm kasa soğutmam üst seviyede ön taraf mesh yapıda 5 adet fan kullanıyorum işlemci soğutucum 1300 rpm bandında bu sıcaklıkta tutuyor 2k rpm e kadar çıkabiliyor zaten bilindik bi soğutucu ayrıca ekleme yapıyıyım amdnin son sürüm chipset yazılımı ve amd dengeli modda kullanıyorumYalnız o sıcaklıkla o kadar fazla boost yapması iyi bir şey. Bırak öyle kalsın. Stok soğutucu kullanıyordun değil mi?
Onu size dememiştim ama yine de Eyvallah .yok hocam arctic freezer 34 dual kullanıyorum 15 dakikalık stres testinde 60 derece max prime95 ile 10 dakika test 65 derece gördüm kasa soğutmam üst seviyede ön taraf mesh yapıda 5 adet fan kullanıyorum işlemci soğutucum 1300 rpm bandında bu sıcaklıkta tutuyor 2k rpm e kadar çıkabiliyor zaten bilindik bi soğutucu
hocam 3600 için stok soğutucu hakkaten yetersiz ve baş ağrıtıcıİşlemçi zaten 65 derece başlıyor sıcaklığı
cpb kapatmak 3.6 sabit frekansta çalıştırır biraz performansı törpüler voltaj düşürme ise yeteri kadar voltaj verince bi kaybınız olmazvoltaj düşürmenin cpb kapatmanın kötü yani ya da performansa etkisi var mıdır nedir