Neler Yeni

R5 3600 sıcaklık sorunu

Patrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
mehmet camgözoğlu
Beyler herkese merhaba biliyorum bu işlemciyle ilgili açılan belki bininci sıcaklık konu başlığı.Dün kurduğum yeni sistemimi denemek için Wolfenstein 2 The New Colossus oyununu en yüksek über ayarlarda oynadım Cpu sıcaklığı 80 94 arasında gidip geldi Gpu ise 62-64 de sabit kaldı bu değerler normal midir değil ise şu an için soğutucu almayı planlamıyorum voltaj düşürme cpb kapatma vs. gibi konularda bilgim yok performans düşürmeden bunları denemeyi isterim yardımcı olursanız sevinirim

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Stok soğutucu ile normal ama ben de voltaj düşürme vs. bilmiyorum.

Patrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
mehmet camgözoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgili bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Oyunda yüksek sıcaklık görüyorsun ama frekansın nedir?

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Bendede var 3600 ama bu kadar sıcaklık görmedim oyun oynarken 70 civarları dolaşıyor

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
anakartın asus ise voltaj konusunda yardımcı olabilirim

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
bios ekranından core performance boostu kapatabilrisin soğutucu alana kadar.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Beyler herkese merhaba biliyorum bu işlemciyle ilgili açılan belki bininci sıcaklık konu başlığı.Dün kurduğum yeni sistemimi denemek için Wolfenstein 2 The New Colossus oyununu en yüksek über ayarlarda oynadım Cpu sıcaklığı 80 94 arasında gidip geldi Gpu ise 62-64 de sabit kaldı bu değerler normal midir değil ise şu an için soğutucu almayı planlamıyorum voltaj düşürme cpb kapatma vs. gibi konularda bilgim yok performans düşürmeden bunları denemeyi isterim yardımcı olursanız sevinirim
değerler normal. undervolt rehberi yazarsanız çıkar hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Atakan Yılmaz
Ryzen 3600 yüksek sıcaklık olur, ama bu kadarda olmaz. Böylesini ilk defa görüyorum :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,591
Üyeler
164,877
Son üye
eerbob
Top Bottom