Bilgin nasıl yok? Önceden anlatmadık mı forumda sana? Çok kolay bir şey zaten. Bronze silikon olsa da voltaj sabitleyebilirsin.Çünkü pek bilgim yok ve bronze silikon o yüzden usta
Kanka aslında bilgim var 4.1 ghz 1.1V veririm offseti 0.0006 yaparım denerim ama endişeliyim yani o yüzdenBilgin nasıl yok? Önceden anlatmadık mı forumda sana? Çok kolay bir şey zaten. Bronze silikon olsa da voltaj sabitleyebilirsin.
Niye?Kanka aslında bilgim var 4.1 ghz 1.1V veririm offseti 0.0006 yaparım denerim ama endişeliyim yani o yüzden
Teşekkür ederim kanka fan 70 TL macun ise 40 TL toplam 110 TL yani buna rağmen cidden süper performans var hatta şuan egzoz fan sıcaklığı göre yüksek modda çalışıyor ve 67 dereceye kadar UV yapmadan düşebildim bu mükemmel bir şey sizlere iyi bir rehber olduysam ne mutlu banavallahi eline sağlık, bence on numara bir inceleme olmuş zevk aldım okurken. ve işin şaşırtıcı kısmı ise 90tl gibi neredeyse ucuz bir fiyata çok güzel bir performans göstermiş soğutucu, umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın, tekrardan eline sağlık.
Ben sadece ekran kartını söktüm zaten kollarım kaslı olduğu için iyice güç uyguladım girdiT6 yı takarken anakartı sökmem gerekti. Takılması için baya kastirmak lazım.
benimde kollar kaslı ama anakartı filan kırarım diye korktumTeşekkür ederim kanka fan 70 TL macun ise 40 TL toplam 110 TL yani buna rağmen cidden süper performans var hatta şuan egzoz fan sıcaklığı göre yüksek modda çalışıyor ve 67 dereceye kadar UV yapmadan düşebildim bu mükemmel bir şey sizlere iyi bir rehber olduysam ne mutlu bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sadece ekran kartını söktüm zaten kollarım kaslı olduğu için iyice güç uyguladım girdi