Kanka işlemci silikonu Bronze Şansım maalesef yokEline sağlık da merak ettiğim bir şey var.
Neden voltaj sabitlemedin? İşlemcinin silikonu mu kötü? Stok soğutucu gayet yeterli aslında voltaj sabitlersen.
Nasıl yani kanka ?bu arada bazılarında kaliteli macun gelmiş belki banada gelir 2 ay sonra felan alabilirim
Hayırlı olsun o halde.Kanka işlemci silikonu Bronze Şansım maalesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani kanka ?
bazılarına 5-6 lık macun çıkmış yani 1.93 değildeNasıl yani kanka ?
hmm mx6 da düşünebilirim o zaman diyeceğim ama bende de b450m-k ve d30 ram var bende de rame çarpar muhtemelenKanka 6.93 mk çıkıyor o dediğin mx-6 soğutucusu onda 6.93mk çıkıyor fakat tek kullanımlık bu daha büyük ama 1.93 mk
T6 alabilirsin görünüş önemli değilse.hmm mx6 da düşünebilirim o zaman diyeceğim ama bende de b450m-k ve d30 ram var bende de rame çarpar muhtemelen
o da 70tl daha pahalı 80 den 140a 140 dan 200 e çıktım en iyisi stok fanımla kalayım benT6 alabilirsin görünüş önemli değilse.
MX6 alırsın ama ramlere temas edecek aynı anakart ve ramler bende varhmm mx6 da düşünebilirim o zaman diyeceğim ama bende de b450m-k ve d30 ram var bende de rame çarpar muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada rame değiyor derken nasıl değiyor oturmuyor mu? yoksa sadece değiyor mu sadece değiyorsa bi sorun olmaz herhalde
temas etmesi ne gibi bir sorun oluşturuyor?MX6 alırsın ama ramlere temas edecek aynı anakart ve ramler bende var
o da 70tl daha pahalı 80 den 140a 140 dan 200 e çıktım en iyisi stok fanımla kalayım ben
Kanka t6 dan bir tık daha geniş olduğu için fanı yukarı kaldırman gerek ramlere temas derken üstüne geliyor o yani o yüzden sıkıntı çıkarıyor @crazyreign ile konuşmuştum hatta .temas etmesi ne gibi bir sorun oluşturuyor?