120MM'lik sıvı soğutma almanın hiçbir mantığı yok. Sistemi ayrı soğutmayı ayrı alın ne olacak ki?
120mm soğutucu alacağınıza kaliteli bir hava soğutucu alın daha çok iş görür 120mm sırf sıvı soğutmam var demek için yapılmış bence
Öyle bir şey kullansa bence belirtir ya da direkt sormaz.Mini Itx pc olanlar alıyor genellikle
Bilgisayarı soğutucusuz al sonra başka bir yerden istediğin soğutucuyu al tak.Hazır sistem alıcağım için hava soğutma seçemiyorum alıcağım sıvı soğutma darkflash'ın 120mm'lik sıvı soğutma alacağım yeterlimidir ?
Üstüne az daha koyar sıvı soğutma alırım havalı görünür. Se-207 kullanıcısı yorumu.Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comScythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.771,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlar var dün akşam ince hesapta ninja 5 indirime girmişti yanlışım yoksa bunlardan birini almak daha mantıklı.
bakalım konu sahibi umarım belirtirQ
Öyle bir şey kullansa bence belirtir ya da direkt sormaz.
Peki ben de bir PF240 kullanıcısı olarak daha az para verir bunu alırım kasamın içi daha bir kaslı durur.Üstüne az daha koyar sıvı soğutma alırım havalı görünür. Se-207 kullanıcısı yorumu.
Gel takas. 2700X'i soğutma ümitlerim kalmadı.Peki ben de bir PF240 kullanıcısı olarak daha az para verir bunu alırım kasamın içi daha bir kaslı durur.