Şuan son kararım r5 5600x yaptım işlemciyi ssd 1 TBBende 5600 + 3070 var. 1080P' de o işlemci, 3070 için sınır gibi. 3070Ti ile darboğaz kesin yapacaktır ama herhangi bir sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum, biraz darboğazlı kullanırsın o kadar.
5600 ile 5600X aynı işlemci boşuna para vermene gerek yok. Fiyat farkı ne kadar?Şuan son kararım r5 5600x yaptım işlemciyi ssd 1 TB![]()
Link var mıŞuan son kararım r5 5600x yaptım işlemciyi ssd 1 TB![]()
Şuanda bu ikiliyi kullanıyorum soracağınız bir soru varsa alabilirimSıfır bir sistem alıcam r5 5600 ile 3070 ti var sizce uygun mudur?
Pardon doğru mu anladım, 5600 yerine 5600X seçince fazladan 3k mı istiyor? Yapma sakın böyle bir hata.3k dan biraz fazla
Monitör özelliklerini alabilir miyim acaba bende 1920x1080 165 hz var sorun ur muŞuanda bu ikiliyi kullanıyorum soracağınız bir soru varsa alabilirim
Evet fark o kadar peki 5600 desteklerse 3070 ti güncelleme yapmam sisteme ama 1920x1080 ekranım var FPS değerleri ne olur acabaPardon doğru mu anladım, 5600 yerine 5600X seçince fazladan 3k mı istiyor? Yapma sakın böyle bir hata.
Ben şuan mecburiyettenMonitör özelliklerini alabilir miyim acaba bende 1920x1080 165 hz var sorun ur mu
Tekrar söylüyorum sakın öyle bir hata yaomaı, iki işlemci aynı işlemci.Evet fark o kadar peki 5600 desteklerse 3070 ti güncelleme yapmam sisteme ama 1920x1080 ekranım var FPS değerleri ne olur acaba
Valla monitör almak istemiyorum şuan için sisteme yeterince para verecem zatenBen şuan mecburiyetten
1920x1080 60Hz kullanıyorum 18,5" monitörde
Drop yaşamazsın bir sorun olmaz tabii ki darboğaz olacaktır ama üzmeyecektir sizi
Ve bana sorarsanız bu kart tam 2K en yüksek performans kartı
Ama dediğim gibi 1080p'dede taş gibi iş çıkartıyor darboğazlı olmasına rağmen
Çünkü darboğazlı 200 220FPS alıyorsunuz zaten neredeyse çoğu yüksek grafikli oyunlarda etkilemiyor sizi
Gelen cevaplara göre bende ki ekran da gayet güzel iş görüyor gibi ilerleyen zamanda 2 k bir ekran alırım belki bilmiyorumTekrar söylüyorum sakın öyle bir hata yaomaı, iki işlemci aynı işlemci.
Soruna gelirsem, güçlü bir ekran kartın ve orta sınıfın kral iki işlemcilerinden birini alacaksın, -5600 ve 12400F- Fps değerlerin gayet güzel olacak. 3K bütçenin monitöre ayırabilirsin. Elindekini satıp 2K bir monitöre geçmek çok çok daha mantıklı.
Almayada bilirisn tabi ki, paran cebine kalır.Gelen cevaplara göre bende ki ekran da gayet güzel iş görüyor gibi ilerleyen zamanda 2 k bir ekran alırım belki bilmiyorum
O ekranı satıp para ekleyemiyorsanız üzmeyin kendinizi kullanmaya devam edin hiç bir şey olmaz turp gibi kullanırsınızValla monitör almak istemiyorum şuan için sisteme yeterince para verecem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelen cevaplara göre bende ki ekran da gayet güzel iş görüyor gibi ilerleyen zamanda 2 k bir ekran alırım belki bilmiyorum