Kazığı severim diye yorumladimDostum ben aldığım sistemden memnun olduğum sürece gerisi pek de önemli değil sen de alacaksan hayırlı olsun iyi akşamlar
boş konuşmuşsun dostum bence, 3080 ti olan bir sistem alsa bu sefer işlemci yükseltmesi gerekir ve buda daha pahalıya patlar gidip saçma sapan markaların 1-2 senede ısınan performansı düşen ekran kartlarını vs almak yerine asusun 10 numara kaliteli sistemini almak daha mantıklı, ayrıca piyasaya görede asusun sistemleri hem kaliteli hemde gayet iyi fiyatta bilip bilmeden yorum yapma lütfen tekrar.Ya bir sürü sistem var.Hem en ucuz 3070ti sistem Gencergamingde.Bi link atmak bu kadar mı zor la
Mesaj otomatik birleştirildi:
ULTIMA-3070Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070Ti oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X ve ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
G.o.
Boşu boşuna para vermişsiniz.
Tamam kanka haklısın tüh kazık yedim aaaaaKazığı severim diye yorumladim
Allah razı olsun biladerim iç sesim oldun kafamın etini yedi yavvvboş konuşmuşsun dostum bence, 3080 ti olan bir sistem alsa bu sefer işlemci yükseltmesi gerekir ve buda daha pahalıya patlar gidip saçma sapan markaların 1-2 senede ısınan performansı düşen ekran kartlarını vs almak yerine asusun 10 numara kaliteli sistemini almak daha mantıklı, ayrıca piyasaya görede asusun sistemleri hem kaliteli hemde gayet iyi fiyatta bilip bilmeden yorum yapma lütfen tekrar.
kafanda soru işareti kalmasın hocam bunun gibi kişileri umursamanıza gerek yok en iyisini yapmışsınız asusun ürünleri kaliteli hem çok uzun bir süre gider sorun çıkacağını sanmıyorum hayırlı olsunTamam kanka haklısın tüh kazık yedim aaaaa
Allah razı olsun biladerim iç sesim oldun kafamın etini yedi yavvv
Saçma sapan marka dediğin gigabyte.Ve işlemciyi yükseltmesi gerekmiyor.Darboğaz olur ama rahatsız edecek düzeyde olmaz zaten.Fanboyluğunuzu kendinize saklayın.Asus sistemleri evet kaliteli ama ucuz falan değil.26Kya 3070ti almak enayiliktir.Birkaç yıl sonra vraminden dolayı ölecek olan bir kart alınmaz.boş konuşmuşsun dostum bence, 3080 ti olan bir sistem alsa bu sefer işlemci yükseltmesi gerekir ve buda daha pahalıya patlar gidip saçma sapan markaların 1-2 senede ısınan performansı düşen ekran kartlarını vs almak yerine asusun 10 numara kaliteli sistemini almak daha mantıklı, ayrıca piyasaya görede asusun sistemleri hem kaliteli hemde gayet iyi fiyatta bilip bilmeden yorum yapma lütfen tekrar.
gigabyte ekran kartına sahibim şuan ve 1-2 saat oyun oynadığında ısınıp performans düşüyor dostum.Saçma sapan marka dediğin gigabyte.Ve işlemciyi yükseltmesi gerekmiyor.Darboğaz olur ama rahatsız edecek düzeyde olmaz zaten.Fanboyluğunuzu kendinize saklayın.Asus sistemleri evet kaliteli ama ucuz falan değil.26Kya 3070ti almak enayiliktir.Birkaç yıl sonra vraminden dolayı ölecek olan bir kart alınmaz.
Aynen zaten Gigabyte'ın tek modeli var.gigabyte ekran kartına sahibim şuan ve 1-2 saat oyun oynadığında ısınıp performans düşüyor dostum.
Monitör olarak ne kullanıyorsun hocam ve darboğaz vs sorun oluyor mu?5600x 3070ti kullanıyorum sorun yok alabilirsin
1080p 60hz 2010 model bi televizyonum var onunla kullanıyorum monitor alamadım halenMonitör olarak ne kullanıyorsun hocam ve darboğaz vs sorun oluyor mu?