Neler Yeni

R5 5600 3070 Ti Nasıl Olur?

yunuzzz07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yunus Emre Yılmaz
LAN SANKİ SADECE GAMİNG GEN TR SATIŞ YAPIYOR HA
Dostum ben aldığım sistemden memnun olduğum sürece gerisi pek de önemli değil sen de alacaksan hayırlı olsun iyi akşamlar

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Ya bir sürü sistem var.Hem en ucuz 3070ti sistem Gencergamingde.Bi link atmak bu kadar mı zor la
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

G.o.
Boşu boşuna para vermişsiniz.
boş konuşmuşsun dostum bence, 3080 ti olan bir sistem alsa bu sefer işlemci yükseltmesi gerekir ve buda daha pahalıya patlar gidip saçma sapan markaların 1-2 senede ısınan performansı düşen ekran kartlarını vs almak yerine asusun 10 numara kaliteli sistemini almak daha mantıklı, ayrıca piyasaya görede asusun sistemleri hem kaliteli hemde gayet iyi fiyatta bilip bilmeden yorum yapma lütfen tekrar.

yunuzzz07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yunus Emre Yılmaz
Kazığı severim diye yorumladim
Tamam kanka haklısın tüh kazık yedim aaaaa
boş konuşmuşsun dostum bence, 3080 ti olan bir sistem alsa bu sefer işlemci yükseltmesi gerekir ve buda daha pahalıya patlar gidip saçma sapan markaların 1-2 senede ısınan performansı düşen ekran kartlarını vs almak yerine asusun 10 numara kaliteli sistemini almak daha mantıklı, ayrıca piyasaya görede asusun sistemleri hem kaliteli hemde gayet iyi fiyatta bilip bilmeden yorum yapma lütfen tekrar.
Allah razı olsun biladerim iç sesim oldun kafamın etini yedi yavvv 😂

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Tamam kanka haklısın tüh kazık yedim aaaaa

Allah razı olsun biladerim iç sesim oldun kafamın etini yedi yavvv 😂
kafanda soru işareti kalmasın hocam bunun gibi kişileri umursamanıza gerek yok en iyisini yapmışsınız asusun ürünleri kaliteli hem çok uzun bir süre gider sorun çıkacağını sanmıyorum hayırlı olsun :)

MYSTIC

80+ Silver
Saçma sapan marka dediğin gigabyte.Ve işlemciyi yükseltmesi gerekmiyor.Darboğaz olur ama rahatsız edecek düzeyde olmaz zaten.Fanboyluğunuzu kendinize saklayın.Asus sistemleri evet kaliteli ama ucuz falan değil.26Kya 3070ti almak enayiliktir.Birkaç yıl sonra vraminden dolayı ölecek olan bir kart alınmaz.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Saçma sapan marka dediğin gigabyte.Ve işlemciyi yükseltmesi gerekmiyor.Darboğaz olur ama rahatsız edecek düzeyde olmaz zaten.Fanboyluğunuzu kendinize saklayın.Asus sistemleri evet kaliteli ama ucuz falan değil.26Kya 3070ti almak enayiliktir.Birkaç yıl sonra vraminden dolayı ölecek olan bir kart alınmaz.
gigabyte ekran kartına sahibim şuan ve 1-2 saat oyun oynadığında ısınıp performans düşüyor dostum.

MYSTIC

80+ Silver
gigabyte ekran kartına sahibim şuan ve 1-2 saat oyun oynadığında ısınıp performans düşüyor dostum.
Aynen zaten Gigabyte'ın tek modeli var.
Hem senin sorunun bir sürü şeyden kaynaklanıyor olabilir.Gigabyte Gaming OC modeli,Asus Dualdan daha iyi bir modeldir.Vision modeli de tuftan biraz daha düşük bir modeldir.Asil sen bilip bilmeden konuşma.

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Top Bottom