2k da darboğaz olmaz. Tek ekran kartı alacaksan bence değmez. 7900gre 21k ya çok daha mantıklı bence.r5 5600 e 4070-4070super almayı düşünüyorum yanında 2k monitörde alıcam ne kadar darboğaz olurmu yada ne kadar darboğaz olur almaya değermi
Bütçen ne kadar ?monitör ne alabilirim lg yi 2. monitör yapıcam
işlemcimi geliştirsem ekran kartımı yada anakart işlemci ramle ddr5 e mi geçsem öbür ayda ekran kartı değiştiririm2kda aşırı hissetmez gibisin. Bi tık oc ile. Ben 7900xtx taktım çoğu oyunda sıkıntı yaşatmıyo %99 ları görüyom kullanım olarak. İşlemci olsa daha iyi olur tabi ama rahat oynanıyor. Bi cp77de sıkıntı yaşadım oynayamadım o kdr. 4080 e kadar yolu var gibi yani
ekran kartını saymazsam 10-12kBütçen ne kadar ?
Sistemine böyle bir monitör yakışır.işlemcimi geliştirsem ekran kartımı yada anakart işlemci ramle ddr5 e mi geçsem öbür ayda ekran kartı değiştiririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını saymazsam 10-12k
güzel gibi ghosting sorunları varmıSistemine böyle bir monitör yakışır.
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.www.gaming.gen.tr
Hiç duymadım. Denk de gelmedim. Sanıyorum ki yoktur.güzel gibi ghosting sorunları varmı
am5 e mi geçmeliyim ekran kartı mı değiştirmeliyimBir sorun olmaz hocam.
aynı şekilde size de sorayım am5 mi geçmeliyim ekran kartı mı değiştirmeliyimHiç duymadım. Denk de gelmedim. Sanıyorum ki yoktur.
am5 e mi geçmeliyim ekran kartı mı değiştirmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı şekilde size de sorayım am5 mi geçmeliyim ekran kartı mı değiştirmeliyim
her ay geliştirmeye devam edicem zaten elimden geldiği kadar kendi imkanlarımlaEkran kartını değiştir devam et ileride am5 e geçsen bile yine ekran kartı her zaman ihtiyaç olacak. Bu haliyle bile 3-4 sene götürür seni.
hangisine öncelik vermeliyim onu bilmiyorıumher ay geliştirmeye devam edicem zaten elimden geldiği kadar kendi imkanlarımla