Neler Yeni

R5 5600 6700 XT oyunda kendini yeniden başlatıyor

enes82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Koca
BIOS ayarlarına girmek için, bilgisayarını açtıktan sonra BIOS tuşuna basman gerekir. BIOS tuşu genellikle F2, F10 veya Delete tuşudur. BIOS ayarlarına girdikten sonra, "Overclocking" veya "Advanced" sekmesine git. Burada, "CPU Thermal Throttling" veya "CPU Temperature Limit" seçeneğini bulacaksın Bu seçeneği "Disabled" olarak ayarlaman işlemcinin belli bir dereceyi geçince kapanmasını engelleyecektir.
Dostum üstte tarafta yazdım zaten işlemci ısınmıyor 75 dereceyi geçmiyor.

Tellür

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus
İşlemcinin çok zorlandığı durumda bile 75 dereceyi geçmemesi de bir sorun teşkil ediyor benim söylediğim ayarlar işlemci sıcaklığı belli bir dereceyi geçince işlemciyi yavaşlatıyor veya bilgisayarın kapanmasına yol açıyor aynı sorunu 2 ay önce yaşadığım için biliyorum benim bilgisayarım kapanmıyordu ama aşırı yavaşlıyordu. İşemcinin maximum kullanılırken 80-85 dereceyi görmesi gayet normaldir

enes82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Koca
Bahsettiğin ayarı bulamadim. Video veya fotoğraf atma sansin varmı?

Tellür

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus
Senin internette kaynak bulamadıpın gibi bende bulamadım bios ayarlarında gezip oradaki ayarlarınn isimlerini tek tek internete yazarak ne işe yaradıklarını öğrenebilirsin ben şahsen öyle yapmıştım daha fazla yardımcı olamayacağım umarım sorununu çözersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,223
Üyeler
160,051
Son üye
eolian
Top Bottom