Neler Yeni

R5 5600 Aldım Soğutmak için tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arif güngör
tray 5600 aldım elimde stok fan da yok 1500 liraya kadar hangi soğutucuyu alabilirim kule tipi veya sıvı(sıvı soğutucu için 2000 e kadar limiti zorlarım.)yardımcı olur musunuz ? Ayrıca kasamın yan tarafındaki cam kayboldu açık bir şekilde kullanıyorum bir süredir kule tipi soğutucu takarsam sıcaklığa bir sıkıntı olur mu ?

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan
tray 5600 aldım elimde stok fan da yok 1500 liraya kadar hangi soğutucuyu alabilirim kule tipi veya sıvı(sıvı soğutucu için 2000 e kadar limiti zorlarım.)yardımcı olur musunuz ? Ayrıca kasamın yan tarafındaki cam kayboldu açık bir şekilde kullanıyorum bir süredir kule tipi soğutucu takarsam sıcaklığa bir sıkıntı olur mu ?
sıvı soğutucuya gerek yok kule tipide soğutucu ortalama bir kule tipide yeter istersen 1500-1000 civarında iyi bir kule tipide alırsın.

Kardeşim bir 5600 için ne sıvı soğutması?
Bunu al yeter

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arif güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıvı soğutucuya gerek yok kule tipide soğutucu ortalama bir kule tipide yeter istersen 1500-1000 civarında iyi bir kule tipide alırsın.
Peki macun da yok hangi marka macun almalıyım çok fazla çeşidi var

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,279
İsim
Emre siyah
5600ü stok fanla tam performans kullanbilirsin muhtemelen ucuza kapatmak istersen dark freezer x123 alabilirsin
biraz daha iyisi thermalright burst assasin daha da iyi pearless assasin olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arif güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bir 5600 için ne sıvı soğutması?
Bunu al yeter
Stok fanla çok ısınıyor yazmışlar forumlara o yüzden dedim belki sıvı soğutma önerirler. Bu attığınıza bakayım bir. Macun olarak hangi marka önerirsiniz ?

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan
Peki macun da yok hangi marka macun almalıyım çok fazla çeşidi var
macun bilmiyorum ben indirimdeyken aldım istersen bekle al şimdi nasıl bir kule tipi alacağında önemli orta seviye arkadaşın önerdiği üründen çıkan kullanılmaz ama iyi bir kule tipi alırsan 1000-1500 arası onunki kullanılabilir bakmak lazım.

NodYett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Çarko
eğer bütçeyi kendime saklayım derseniz dark x123 yeterli ama daha güzel bir şey alayım derseniz hocamın önerdiği modeller yeterli olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert kaan
Zalman 240mm sıvı soğutucu kullanıyorum PC 36 dereceye kadar düşüyor zalman modellere bakabilirsiniz

Bunu alabilirsin iletkenliği çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arif güngör
5600ü stok fanla tam performans kullanbilirsin muhtemelen ucuza kapatmak istersen dark freezer x123 alabilirsin
biraz daha iyisi thermalright burst assasin daha da iyi pearless assasin olur.
burst assasin alacağım gibi görünüyor ama teşekkürler önerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer bütçeyi kendime saklayım derseniz dark x123 yeterli ama daha güzel bir şey alayım derseniz hocamın önerdiği modeller yeterli olacaktır
Bir kere alayım kaliteli bir şey alayım diyorum uzun süre gider diye

burst assasin alacağım gibi görünüyor ama teşekkürler önerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kere alayım kaliteli bir şey alayım diyorum uzun süre gider diye
Hocam belki bilmiyorsunuzdur diye söylüyorum onun içinden kaliteli termal macun çıkıyor almanıza gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,372
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom