Neler Yeni

R5 5600 anakart önerisi

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Merhaba tekrar bütçeyi 3 e esnetebildim Gaming x v2 mi daha mantıklı yoksa https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1687626881.html mi?
Gaming X V2 daha overclocka yatkın bir anakart, VRM yapısı daha güçlü, üzerinde debug led var.
Onun haricinde kasanın ön portlarında type c girişi varsa Gaming X V2'de buna uygun slot var ama Pro4'te yok.
Pro4'ün avantajları ise arka panelde type c var, hem arka panelde hem anakartın üstünde bağlantı imkanı biraz daha fazla. Üstelik ses yongası daha iyi.
İleride 5950X falan takmam dersen Pro4 alınabilir.

Exarius

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert Esmer
Gaming X V2 daha overclocka yatkın bir anakart, VRM yapısı daha güçlü, üzerinde debug led var.
Onun haricinde kasanın ön portlarında type c girişi varsa Gaming X V2'de buna uygun slot var ama Pro4'te yok.
Pro4'ün avantajları ise arka panelde type c var, hem arka panelde hem anakartın üstünde bağlantı imkanı biraz daha fazla. Üstelik ses yongası daha iyi.
İleride 5950X falan takmam dersen Pro4 alınabilir.
Öyle bir işlemciye geçebileceğimi şahsen hiç düşünmüyorum

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Öyle bir işlemciye geçebileceğimi şahsen hiç düşünmüyorum
Yalnız B550M Pro4'te bios flash özelliği yok, sana gönderilecek versiyonda 2.30 veya sonraki bir bios yüklü değilse bios update biraz uğraştırabilir. R5 5600'ü direkt desteklemiyor

Ysuflix

80+ Gold
Merhabalar R5 5600 işlemci ile se-214-xt soğutucu alacağım ve bunların yanında bir anakart bakıyorum
gözüme iyi geldi fakat bu fiyat aralığında daha iyisi var mıdır veya bu anakart benim için iyi midir yardımcı olursanız sevinirim
bütçem 2-2.5k arası
b550m ds3h bu işlemci için bu fiyat aralığında en iyisi bence

Exarius

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mert Esmer
b550m ds3h bu işlemci için bu fiyat aralığında en iyisi bence
Evet biliyorum da bütçeyi biraz daha genişletebilirken biraz daha iyisini almak daha iyi olur diye düşünüyorum farklı alacağım bir parça olmadığı için kısma gereksinimide duymuyorum bütçeden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız B550M Pro4'te bios flash özelliği yok, sana gönderilecek versiyonda 2.30 veya sonraki bir bios yüklü değilse bios update biraz uğraştırabilir. R5 5600'ü direkt desteklemiyor
Bir kaç arkadaşım https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1140305925.html da önerdi yukarıda sordum Gaming X v2 daha iyi dediler 2 si arasındaki eksi ve artılar konusunda yardımcı olabilir misin?

Ysuflix

80+ Gold
Aorus elite iyidir ds3htan daha iyi olur alabilirsen
Evet biliyorum da bütçeyi biraz daha genişletebilirken biraz daha iyisini almak daha iyi olur diye düşünüyorum farklı alacağım bir parça olmadığı için kısma gereksinimide duymuyorum bütçeden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç arkadaşım https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1140305925.html da önerdi yukarıda sordum Gaming X v2 daha iyi dediler 2 si arasındaki eksi ve artılar konusunda yardımcı olabilir misin

Ysuflix

80+ Gold
ben olsam aorus seçerdim

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
merhabalar hocam fiyatını biraz artırabilirsen asus b550m-k modelini tercih edebilirsiniz 3 yıl garantili çift m2 4 ram slotlu bir ürün değerlendirebilirsin

Top Bottom