r5 5600g al 350 w psu yeter230w bu PSU var yetermi sisteme bu ilerde ekran kartı+kasa+monitör yapacağım şuanlık yeterlimidir?
hocam alacaginiz gpuda kotu daha iyi olur diye diyorumİlerde ekran kartı alacağım o işlemci %30 daha kötü düz 5600'dan
Yetmeyebilir. Yetse de bu bileşenlere o güç kaynağına emanet etmem şahsen yanar falan kaç bin liralık sistem yani230w bu PSU var yetermi sisteme bu ilerde ekran kartı+kasa+monitör yapacağım şuanlık yeterlimidir?
Kart 38W TDP işlemci 65W TDP nereye yetmiyor hocam?Yetmeyebilir.
12V kanalından 120W verebilen dandiğin de dandiği bir model bu. TDP lere güvenme yetmeyebilirYeter yetmesine de yükseltme yapamazsınız ve pek kaliteli bir PSU değil.
Kart 38W TDP işlemci 65W TDP nereye yetmiyor hocam?
Aynı psu bir eski sistemi yaktı önermem .230w bu PSU var yetermi sisteme bu ilerde ekran kartı+kasa+monitör yapacağım şuanlık yeterlimidir?
Hocam 95w işlemci ile kullanıyordum12V kanalından 120W verebilen dandiğin de dandiği bir model bu. TDP lere güvenme yetmeyebilir![]()
Hocam 12 yıldır en az 1000 kere şalterden kapandı sistem hiçbirşey olmadı ve bende gt 730 mevcut zaten oc leyip kullanıyorum i7 720qm ileAynı psu bir eski sistemi yaktı önermem .
Sen bilirsin sorun olursa tamir atolyemize beklerizHocam 95w işlemci ile kullanıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 12 yıldır en az 1000 kere şalterden kapandı sistem hiçbirşey olmadı ve bende gt 730 mevcut zaten oc leyip kullanıyorum i7 720qm ile