Tak çalıştır biosu hazır 2000 liraya anakart lazım bütçe gıdım oynamıyor max 2k
2. el olur derseniz daha iyileri bulunabilirBiostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.062,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı çok mu az tutuyorum modeller hiç sağlam durmuyor yada bana mı öyle geldiBiostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.062,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
2. el olur derseniz daha iyileri bulunabilir
Yok reis 0 istiyorumBiostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B450MH AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.062,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
2. el olur derseniz daha iyileri bulunabilir
en ucuz bulabildiğim bu oldu b450 serisindenFiyatı çok mu az tutuyorum modeller hiç sağlam durmuyor yada bana mı öyle geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok reis 0 istiyorum
Duruma göre belki 2200 2300 olur emin değilim
fiyatı çok az tutuyorsunuzFiyatı çok mu az tutuyorum modeller hiç sağlam durmuyor yada bana mı öyle geldi
Yok reis 0 istiyorum
Duruma göre belki 2200 2300 olur emin değilim
2300 2400 falan var mıdıren ucuz bulabildiğim bu oldu b450 serisinden
fiyatı çok az tutuyorsunuz
Çıkabilirim sanıyorum iyi midir bu2.5k bütçeye çıkabilirsen b550 alabilirsin.
Tak çalıştır biosu hazır 2000 liraya anakart lazım bütçe gıdım oynamıyor max 2k