Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.378,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ürün microatx miş ve alanlardan bir kişinin yorumuna denk geldim, işlemci takıldığında görüntü vermemiş. BIOS güncellenmesi gerekliymiş ve eski bir işlemci takılarak yapılması gerekiyormuş. Bende amd işlemci başka yok, bu sorunu yaşar mıyım? Görüntüyü ekran kartından alacağım ama bilemedim, sizce ne olur?Biosun güncel olup olmadığını,hangi sürüm olduğunu bilmiyorum.Normalde tak çalıştır tabii ki.
Anakartın üretimi ile alakalı aslında.Bazı firmalar bios güncelleyip yolluyorlar.Satın almdan önce satıcıya sorup almanız daha iyi olur.Ürün microatx miş ve alanlardan bir kişinin yorumuna denk geldim, işlemci takıldığında görüntü vermemiş. BIOS güncellenmesi gerekliymiş ve eski bir işlemci takılarak yapılması gerekiyormuş. Bende amd işlemci başka yok, bu sorunu yaşar mıyım? Görüntüyü ekran kartından alacağım ama bilemedim, sizce ne olur?