Dodo93
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 504
3060ti gainward modeli vardı arkadaşımındı bir kaç gün kullandım ben ses cw vs çok rahatsızlık seviyesinde yoktu ben beğendim ama giriş model çok bişi beklemeyin 10 üzerinden 6-7 veririm ama sağlam baş ağrısı yapmadı arkadaşım 2. el aldı 1 yıl gibi süre kullandı başka bir ortak arkadaşımıza sattı kartı o hala kullanıyor kart 2 yılı gecik onda problemsiz devamModel önerileriniz var mı önceki tecrübelerinize dayanarak hocam. CW si baş belası olmayan, fanları paldır küldür çalışmayan. Mini minnoş diyebileceğiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeyi 2 ye katlıyor hocam. Bu yıl başı kapalı kutuları sarıda 9 a bulunabiliyordu ama 2. el karta 15k vermek 8gb vram olması kartların çok basit düzey durması falan biraz itiyor
3070ti başka bir arkadaşımda 3070 ti msi gaming x trio modeli var kart hem premıum hem sessiz ise sessiz modunda duymazsın , performans modunda kart buz oluyor o model çok güzel ben baya beğendim top model zaten 10 üzerinden 9-10 veririm oda 2. el aldı uzun zamandır kullanıyor problemsiz termal bakım yapıp devam herkes