R5 5600 için ekran kartı önerisi

Model önerileriniz var mı önceki tecrübelerinize dayanarak hocam. CW si baş belası olmayan, fanları paldır küldür çalışmayan. Mini minnoş diyebileceğiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeyi 2 ye katlıyor hocam. Bu yıl başı kapalı kutuları sarıda 9 a bulunabiliyordu ama 2. el karta 15k vermek 8gb vram olması kartların çok basit düzey durması falan biraz itiyor
3060ti gainward modeli vardı arkadaşımındı bir kaç gün kullandım ben ses cw vs çok rahatsızlık seviyesinde yoktu ben beğendim ama giriş model çok bişi beklemeyin 10 üzerinden 6-7 veririm ama sağlam baş ağrısı yapmadı arkadaşım 2. el aldı 1 yıl gibi süre kullandı başka bir ortak arkadaşımıza sattı kartı o hala kullanıyor kart 2 yılı gecik onda problemsiz devam

Gainward RTX 3060 TI Ghost NE6306T019P2-190AB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran  Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

3070ti başka bir arkadaşımda 3070 ti msi gaming x trio modeli var kart hem premıum hem sessiz ise sessiz modunda duymazsın , performans modunda kart buz oluyor o model çok güzel ben baya beğendim top model zaten 10 üzerinden 9-10 veririm oda 2. el aldı uzun zamandır kullanıyor problemsiz termal bakım yapıp devam herkes :)

MSI GeForce RTX 3070 Ti Gaming X Trio 8G Ekran Kartı Özellikleri - Epey

3060ti gainward modeli vardı arkadaşımındı bir kaç gün kullandım ben ses cw vs çok rahatsızlık seviyesinde yoktu ben beğendim ama giriş model çok bişi beklemeyin 10 üzerinden 6-7 veririm ama sağlam baş ağrısı yapmadı arkadaşım 2. el aldı 1 yıl gibi süre kullandı başka bir ortak arkadaşımıza sattı kartı o hala kullanıyor kart 2 yılı gecik onda problemsiz devam

Gainward RTX 3060 TI Ghost NE6306T019P2-190AB 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran  Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

3070ti başka bir arkadaşımda 3070 ti msi gaming x trio modeli var kart hem premıum hem sessiz ise sessiz modunda duymazsın , performans modunda kart buz oluyor o model çok güzel ben baya beğendim top model zaten 10 üzerinden 9-10 veririm oda 2. el aldı uzun zamandır kullanıyor problemsiz termal bakım yapıp devam herkes :)

Alıntıyı görüntüle
Gamin x trio düşünüyorum bende çok güzel kart hocam, teşekkürler..

Gamin x trio düşünüyorum bende çok güzel kart hocam, teşekkürler..
bütce yetiyor ise ve kart temiz icinize sindi ise acıp kurcalanmış tamir görmemiş olsun gerçekten premıum model memnun kalırsınız

bütce yetiyor ise ve kart temiz icinize sindi ise acıp kurcalanmış tamir görmemiş olsun gerçekten premıum model memnun kalırsınız
1-2 yıldır ekran kartı al sat yapıyorum hocam. Miningli 1060 var kasada şu an kısa dönem ama kart çiçekti. Güvenlik etiketi de üstünde olunca kıyamadım satmaya. Çiçek gibi kart. Kullanıcı kartı düşürmeye çalışcam hayırlısı.

4060 al geç

4060 rahat bulursun. Bulabilirsen 4060 ti veya 5060 da olabilir.

2.elden 3080 10 GB al. 8 GB kartlar alınmaz bu devirde, güncel oyunları oynayacaksan 1080p için bile alınmaz.

2.elden 3080 10 GB al. 8 GB kartlar alınmaz bu devirde, güncel oyunları oynayacaksan 1080p için bile alınmaz.
RDR bitiriyim GOW ultra ayarlarda oynayayım yeter. Kart kıstasım bu. Ek olarak şu an bütçe sıkışık ve psu 600w. O yüzden erteleyip daha hayvani yapabilirim 3080 alarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri