- Konu Sahibi Konu Sahibi
ilerde 7800x3d geçicem onu soğutur mu teşekkür ederim cevapların içinİşlemciden işlemciye durumdan duruma göre değişir. Fan bile açmayabilir yani 5600 için Baya sessiz çalışır.
ilerde 7800x3d geçicem onu soğutur mu teşekkür ederim cevapların içinİşlemciden işlemciye durumdan duruma göre değişir. Fan bile açmayabilir yani 5600 için Baya sessiz çalışır.
Soğutur.ilerde 7800x3d geçicem onu soğutur mu teşekkür ederim cevapların için
öneriniz için teşekkür ederim ben de tam konu açıp r5600 için soğutucu önerisi isteyecektim, dark freezer x123 550tl ye var, ama sizin önerdiğiniz daha iyiymiş onu alayımYazık ya adama hep pahalı ürünleri söylemişler ne gerek var. Al şunu kardeşim on numara sessiz sedasız fiyatida çok tatlı gayet işini görecektir.
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan Fiyatları ve Özellikleri
Strong M4-12xpro 12cm Rainbow 4 Bakır Kule Tipi İşlemci Cpu Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hem daha ucuz hem daha iyi soğutması var direk al bunu.öneriniz için teşekkür ederim ben de tam konu açıp r5600 için soğutucu önerisi isteyecektim, dark freezer x123 550tl ye var, ama sizin önerdiğiniz daha iyiymiş onu alayım
Dediğim bu hocam zaten baya iyi seneler seneler götürürMesaj otomatik birleştirildi:
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
bu nasıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıl sizce alınır mı yada attığınız mi daha iyiHem daha ucuz hem daha iyi soğutması var direk al bunu.
Hayır daha kötü bir ürün.Bu nasıl sizce alınır mı yada attığınız mi daha iyi