argb kontrolcün varsa ona takarsın kumandayla kontrol edersinse 214xt modelinde argb ve rgb modeli var ne fark var aralarında ucuz olanı alsak bir şey olu mu anakart desteklemese bile argb yi
İkisi de aynı fiyat aralığında önemli olan soğutma performansları anladığım kadarıyla argb alsamda çalışır ama renkleri kontrol edememAg400 al hepsinden daha mantıklı illa rgb olsun diyosan da 214xt al
Mesaj otomatik birleştirildi:
argb kontrolcün varsa ona takarsın kumandayla kontrol edersin
Soğutmada ag400 bir tık daha önde ama rame kadar rgb yapcam diyosan gözardı edilebilir , argb kontrolcün varsa kumandasıyla kontrol edebilirsinİkisi de aynı fiyat aralığında önemli olan soğutma performansları anladığım kadarıyla argb alsamda çalışır ama renkleri kontrol edemem
Soğutmada ag400 bir tık daha önde ama rame kadar rgb yapcam diyosan gözardı edilebilir , argb kontrolcün varsa kumandasıyla kontrol edebilirsin
Anakartın destegi varsa kontrol edilebilir.İkisi de aynı fiyat aralığında önemli olan soğutma performansları anladığım kadarıyla argb alsamda çalışır ama renkleri kontrol edemem
hocam bende prime var ama ödeme adımında 1.131,61 TL oluyor bende mi bir sıkıntı varDeepCool GAMMAXX AG400 BK ARGB CPU Fanları, 5V-3Pin ARGB Sync CPU Soğutucu Soğutucu 220w TDP 6mm x 4 Isı Boruları 120mm PWM Fan 2000RPM 75.89CFM, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DeepCool GAMMAXX AG400 BK ARGB CPU Fanları, 5V-3Pin ARGB Sync CPU Soğutucu Soğutucu 220w TDP 6mm x 4 Isı Boruları 120mm PWM Fan 2000RPM 75.89CFM, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
AG 400'ün ARGB+Dark modeli de var. Satıcı DeppCool ve prime üyelik varsa kargo ücretide cıkmıyor. ithalat ücreti ile beraber 890 TL'ye geliyor. Düsünülebilir.
Hocam benim aldıgım ürün de ithalat ücreti ile beraber 1.131,62 TL cıkıyorhocam bende prime var ama ödeme adımında 1.131,61 TL oluyor bende mi bir sıkıntı var
anladım bence o fiyat farkına değmez alan arkadaş https://www.trendyol.com/deep-cool/...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.97.6 burdan alsın siyah istiyosa da 214xt alabilirHocam benim aldıgım ürün de ithalat ücreti ile beraber 1.131,62 TL cıkıyor
DeepCool AK400 ZERO DARK PLUS CPU Fanları, CPU Soğutucu Hava Soğutucu 220w TDP 4 Isı Borusu, Her Biri Çift 120mm PWM Fan, 1650RPM PWM 59.46CFM, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DeepCool AK400 ZERO DARK PLUS CPU Fanları, CPU Soğutucu Hava Soğutucu 220w TDP 4 Isı Borusu, Her Biri Çift 120mm PWM Fan, 1650RPM PWM 59.46CFM, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bahsettigim AG 400 ARGB modelinde 895,61 TL cıkıyor.
DeepCool GAMMAXX AG400 BK ARGB CPU Fanları, 5V-3Pin ARGB Sync CPU Soğutucu Soğutucu 220w TDP 6mm x 4 Isı Boruları 120mm PWM Fan 2000RPM 75.89CFM, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DeepCool GAMMAXX AG400 BK ARGB CPU Fanları, 5V-3Pin ARGB Sync CPU Soğutucu Soğutucu 220w TDP 6mm x 4 Isı Boruları 120mm PWM Fan 2000RPM 75.89CFM, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Valla zevk meselesi tabi. Komple siyah ve argb fan oldugu icin argb seven birisi 200 tl fark verebilir.anladım bence o fiyat farkına değmez alan arkadaş https://www.trendyol.com/deep-cool/...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.97.6 burdan alsın siyah istiyosa da 214xt alabilir
içinden termal macun çıkıyor mu bilginiz var mıSoğutmada ag400 bir tık daha önde ama rame kadar rgb yapcam diyosan gözardı edilebilir , argb kontrolcün varsa kumandasıyla kontrol edebilirsin
çıkıyor , kendim de kullanıyorum şu an ag400ü etrafa bulaştırmamaya dikkat ederseniz yeter biraz az miktarda çıkıyoriçinden termal macun çıkıyor mu bilginiz var mı
hangi işlemcide kullanıyorsunuz bir de sıcaklıklar nasılçıkıyor , kendim de kullanıyorum şu an ag400ü etrafa bulaştırmamaya dikkat ederseniz yeter biraz az miktarda çıkıyor