Hepsiburada ya da amazon, satıcılar da kendileri olursa temiz olur. Ben hep bu iki siteyi tercih ediyorum.R5 5600 alacağım güvenilir bir site arıyorum önerinizdiğiniz bir yer var mı
şuan bu iki ürün varHepsiburada ya da amazon, satıcılar da kendileri olursa temiz olur. Ben hep bu iki siteyi tercih ediyorum.
İyi ki almışım diyor musun ?N11den 2.9a almıştım sorunsuz geldi
1750ye sattım hocam 3600u 1kya yükseltmiş oldum. 6600 düşünüyordum şimdi 6700xt düşünüyorum. İyi ki almisim yaniAMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
İyi ki almışım diyor musun ?
1.5-2k arası diye düşünüyordum güzel fiyata satmışsın. 6-7k arasına alırsın o kartı.1750ye sattım hocam 3600u 1kya yükseltmiş oldum. 6600 düşünüyordum şimdi 6700xt düşünüyorum. İyi ki almisim yani
Facebook gruplarında var hocam o paralara aynen. Rx590i satmayı bekliyorum. Yazan var bir sürü ama bakalım. 3k civarına da onu satsam iyi olacak1.5-2k arası diye düşünüyordum güzel fiyata satmışsın. 6-7k arasına alırsın o kartı.
590ı 3k ya biraz zor mu gider acaba 1660s de 3k civarında olması lazım. Onu da şöyle 2750tl satsan güzel olur.Facebook gruplarında var hocam o paralara aynen. Rx590i satmayı bekliyorum. Yazan var bir sürü ama bakalım. 3k civarına da onu satsam iyi olacak
Şuan çok acelesi yok zaten. Üstüne eklemeyi düşündüğüm 3.5kyi dün kulakliga verdiğim için590ı 3k ya biraz zor mu gider acaba 1660s de 3k civarında olması lazım. Onu da şöyle 2750tl satsan güzel olur.
hocam önemli olan site değil satıcı, dfs bilgisayarı tercih etmenizi tavsiye ediyorum geçen hafta aldım güzrl paketlenmişti.R5 5600 alacağım güvenilir bir site arıyorum önerinizdiğiniz bir yer var mı
stok fanlı almayın soğutmaya yetmez
yok kule tipi var zaten ama daha çok değerlendirilmiş falan ondan onu ekledim ama sorun olmaz diyorlar kutusuz fansız alacağımstok fanlı almayın soğutmaya yetmez
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BTLSBF6M/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3M8ZDVQYO52H9&psc=1 buradan alıyorum o zamanhocam önemli olan site değil satıcı, dfs bilgisayarı tercih etmenizi tavsiye ediyorum geçen hafta aldım güzrl paketlenmişti.