Bardakla üzerine su dökünce sıvı soğutmayamı dönüşüyor?ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.071,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hay klavye tuşlarına basan parmaklarına kurbanBardakla üzerine su dökünce sıvı soğutmayamı dönüşüyor?
2000 bandıMax bütçe?
Hay klavye tuşlarına basan parmaklarına kurban
Mesaj otomatik birleştirildi:
2000 bandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar genelde kule tipi hava soğutma öneriliyor biliyorum ama ben sıvı soğutma istiyorum. Ona göre önerme yaparsak memnun olurum.
Bu fiyat bandında bu sıvı soğutma dan iyisi yok zaten bildiğim kadarıylaBunu alabilirsiniz.DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 1.999,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
18 tl fazla verip bunu alsın;Bu fiyat bandında bu sıvı soğutma dan iyisi yok zaten bildiğim kadarıyla
1700 tl şuanBuna ne dersiniz?
POWERBOOST NOBLE 240 RAINBOW Fanlı 240mm (LGA1700/AM4/AM5) Uyumlu Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST NOBLE 240 RAINBOW Fanlı 240mm (LGA1700/AM4/AM5) Uyumlu Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
140 mm bile soğutur bulursan 1k ya gerek yok 2 fanaArkadaşlar R5 5600 için uygun yollu sıvı soğutma lazım. Var mı önerebileceğiniz?
ben normalde 500 tl ama bana bedava sıvı soğutma aldım corsair 65 dereceyi geçmiyorArkadaşlar R5 5600 için uygun yollu sıvı soğutma lazım. Var mı önerebileceğiniz?