Bütçe varsa thermalright burst assassin yoksa dark x123Hava soğutucu önerisi
Dark yeterli olurmıBütçe varsa thermalright burst assassin yoksa dark x123
İd cooling Se 224 düşünmüstüm bendeBütçe varsa thermalright burst assassin yoksa dark x123
OlurDark yeterli olurmı
Fiyatına göre kötü, aynı fiyata thermalright burst assassin var onu alabilirsin illa 1100 tl harcayacam diyorsanİd cooling Se 224 düşünmüstüm bende
Attığın linkteki yeterli olucak mııStrong ST-R600 İşlemci Soğutucu
Strong ST-R600 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comMesaj otomatik birleştirildi:
Olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatına göre kötü, aynı fiyata thermalright burst assassin var onu alabilirsin illa 1100 tl harcayacam diyorsan
aldim memnunum bu aradaGüzel bir macun da yanında hediye geliyor.Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
Olur baya f/pAttığın linkteki yeterli olucak mıı
Strong ST-R600 İşlemci Soğutucu
Strong ST-R600 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu olmaz 92mm olduğu için sesli çalışır hoş olmazStok fandan neredeyse tüm kule tipi fanlar iyi. Hatta attığım bile işini görür. Stok 5 derece de düşse yeterli yani.
Dark Freezer X90, 92mm 4pin PWM Fanlı, 2x Isı Borusu, Direkt Kontak Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX90) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AM4 RYZEN Uyumlu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Intel ve Amd Soketlerle Uyumlu, 120mm Toplam Yükseklik, 2x 6mm Isı Borusu, Sessiz Fan' lı Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X90 Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD...www.teknobiyotik.com
Çok daha iyi fanlara yeterli mi diyor da hani örnek olması amacıyla attım.Bu olmaz 92mm olduğu için sesli çalışır hoş olmaz