R5 5600 için uygun mudur

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Parça parça sistem topluyorum sadece elimin altında PC olması için işlemci olarak
R5 5600 var bu anakart uyumlu mudur acaba direkt olarak yoks bios update vs. gerekir mi

Parça parça sistem topluyorum sadece elimin altında PC olması için işlemci olarak
R5 5600 var bu anakart uyumlu mudur acaba direkt olarak yoks bios update vs. gerekir mi

a520m asus var bende direkt çalıştı

Ben Gigabyte a520mkv2 almıştım uyumlu bios güncel yazmasına rağmen bios güncellemesi gerekiyordu serviste ücretsiz yaptılar

Bu fiyata iyi midir hemen cekeyim
Çift M2 ve 4 RAM slotu lazım olabilir derseniz bu daha mantıklı.

Bir de fun 60 klavye ve kablosuz mouse baglicam anakart soketlerinden yana problem yaşamam değil mi

uyumludur 500 ifadeli kartlar 5000 serisi destekliyor zaten mesela a520 nin başındaki 5 sayısı 5000 serisi işlemcileri desteklediği için var veya a320 nin başındaki 3 de 3000 serisini desteklediğini ifade ediyor fabrikasyon olarak destekliyor demek yani ama a320 gibi bir kartda da bios update ile r5 5600 ü rahatlıkla kullanabilirsin ama bence o işlemcinin hakkını verecek kart b550 dir ben olsam 500 daha koyar b550 alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya b450 alabilirsin

ikiside olur

referans olarak bunu atıyorum
referans dediğime bakma almak istersen pişman olmazsın yani bu fiyata ilk bunu buldum bu yüzden attım

uyumludur 500 ifadeli kartlar 5000 serisi destekliyor zaten mesela a520 nin başındaki 5 sayısı 5000 serisi işlemcileri desteklediği için var veya a320 nin başındaki 3 de 3000 serisini desteklediğini ifade ediyor fabrikasyon olarak destekliyor demek yani ama a320 gibi bir kartda da bios update ile r5 5600 ü rahatlıkla kullanabilirsin ama bence o işlemcinin hakkını verecek kart b550 dir ben olsam 500 daha koyar b550 alırım

veya b450 alabilirsin

ikiside olur
2k bandında hangisini onerirsin link atabilirsen de olur direkt çekerim gece

ikili paket arıyorsanız veya indirim kovalıyorsanız incehesap gaming gecesine her zaman göz atmanızı tavsiye ederim ayda bir kere böyle güzel kit halinde satıyorlar ram+anakart+işlemci şeklinde ama ikili kendimiz güzel bir paket yapabilirmiyiz göz atmam lazım

Geri