Neler Yeni

r5 5600 rtx 3060ti 2k oyun + losless scaling

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
imzadaki sisteme 2k bir monitör alıp lossless scaling programı ile 2k da cogu oyunu yüksek veya ultra ayarda oynayabilir miyim sizce?

imzadaki sisteme 2k bir monitör alıp lossless scaling programı ile 2k da cogu oyunu yüksek veya ultra ayarda oynayabilir miyim sizce?
Knk bence lossles scalinge şimdilik para verme,fps düşürüyor diyenler var çünkü, iyice herkes alsın performansını iyice gör sonra al,ama onun dışında fpsler iyi alırsın

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Kadir Efe Ulusoy
ben dying light 2de ultra rtx+fg da 2kda rahat sabit 120 alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

forza 4de ultra 2kda 95 üstü witcher 3de ultrada 2kda fg ile 75üstü

fg açıyorsun zaten lossesda bunu manuel kurabilirsin daha güvenli olur

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk bence lossles scalinge şimdilik para verme,fps düşürüyor diyenler var çünkü, iyice herkes alsın performansını iyice gör sonra al,ama onun dışında fpsler iyi alırsın
kankam 3 dolar zaten bir şey değil program var.steam hesabımda dolu dolu oyun ama hepsini 2k da oynamak istiyorum

ben dying light 2de ultra rtx+fg da 2kda rahat sabit 120 alıyorum

forza 4de ultra 2kda 95 üstü witcher 3de ultrada 2kda fg ile 75üstü

fg açıyorsun zaten lossesda bunu manuel kurabilirsin daha güvenli olur
yani cogu hikayeli oyunları kasmadan donmadan 2k oynamak istiyorum da program düşündüğüm kadar etkili olurmu acaba

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Loseless scaling dahil bilemem ama her agır oyunu 2k da oynatmaz o kart. Drop yedirir Vram den kaynakli
kankam 3 dolar zaten bir şey değil program var.steam hesabımda dolu dolu oyun ama hepsini 2k da oynamak istiyorum
3 dolar herkes için az bir mebla değil 2kda fg açtığın her oyunu ultra 2kda oynayabiliyorum

tabii ki 2k moönitör varsa

The Semih

80+ Gold
Her oyunda düzgün çalışmıyor, programın daha gelişmesi gerek programa güvenerek sistem almayın.

yani cogu hikayeli oyunları kasmadan donmadan 2k oynamak istiyorum da program düşündüğüm kadar etkili olurmu acaba
Sen bilirsin kanka.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,256
Üyeler
167,281
Son üye
Utku0990
Top Bottom