Diğer özellikler nedir ?Arkadaşlar demin sniper ghost warior 3 indirdim en yüksek ayarlarda kasıyor days gone da öyle neden
8x2 16 gb ram 3600mhz xpg m.2 ssd adata 500 gb xpg 750 psu 80+ gold sertifikalıDiğer özellikler nedir ?
Hocam iade etmek istemiyorum ama 2 gün oldu sistemi alalı gaming gen.trden ne yapmam gerek yaşadığım olay normal mi? days gone da kasılıyor oyun valo csde deDiğer özellikler nedir ?
sorun gözükmüyordu ama bir daha test edip atayımKullanım değerlerine baktınızmı hocam vram tarafında durumlar nedir diye ?
evet stok fanişlemci stok fan ile mi kullanıyorsun ?
işlemci ısınıyor olabilir bu durumda da darboğaz yaparsorun gözükmüyordu ama bir daha test edip atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet stok fan
işlemci ısınıyor olabilir bu durumda da darboğaz yapar
stok fan olduğu için olabilir hocam 5600 stok fanla fazla ısınan bir işlemci bunu forumun herhangi bir yerinde görebilirsiniz
RX 6700XT vardı ryzen 5 5600 aynı sorunlar onda da vardı ama onda daha çoktu valoda csde drop bunda daha az stok fanla kullanıyordum onu iade ettim sizce iade etmeme gerek varmı etmek istemiyorum bilgisayarsız kalıyorum. Ne yapmam gerek?işlemcin cidden ısınıyor. bundan dolayı yapabilir.
Ekran kartında sorun yoktur değil mi?işlemcin cidden ısınıyor. bundan dolayı yapabilir.