o am5 uyumsuz ama benzerleri var o fiyatlardaForumda biraz gezersen önerilenler ile bütçeni kıyaslayabilirsin. DeepCool Ak400 falan öneriyorlardı dün bende alacağım için göz gezdiriyorum bir yandan ama karar vermedim
Deneyin lakin 95 derecelerin üstüne çıkmamalı çıkarsa hız kısıtlar işlemci belkide 90 üstüdr olabiliraldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
seçtim şimdi deneyim
sorun devam ediyor.Deneyin lakin 90 derecelerin üstüne çıkmamalı
o zaman neyden80-81 derece diye hız düşürmez işlemci, soğutucudan değildir.
Sorun nasıl devam ediyor?gpu kullanımı gayet iyi değerde
işlemci belirli bir sıcaklığa çıkınca ghz (hız) ini kısıtlar ve buda fps soruna yol açar. o yüzden güzel bir soğutma lazım.80-81 derece diye hız düşürmez işlemci, soğutucudan değildir.
Hocam yüksek fps alıyorum ama oyun takılıyor 1 saniye drop giriyo hemen düzeliyo 5-6 saniye sonra aynıSorunun tam olarak ne?
Eğer hocam soğutucu aldığımda ise düzelmezse ne yapayım böyle kullanmaya devam edeyim mi yoksa iade mi etmeliyim?şu soğutucu öneririm.
![]()
ID-COOLING SE-224-XTS Mini Kule Tipi Ä°Ålemci SoÄutucusu
ID-COOLING SE-224-XTS Mini Black 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
şimdi iade etsem fiyatlar artıcak o kafadayım böyle bi süre kullansam ekran kartında sorun yoktur ileride bi upgrade yaparım anakart işlemci bir de 750w psu gold sertifiaklıEğer hocam soğutucu aldığımda ise düzelmezse ne yapayım böyle kullanmaya devam edeyim mi yoksa iade mi etmeliyim?
yani tabii ki iade et ama için rahat olabilir bu konuda. bu arada bloğu takarken macunu ne az nede çok sür ve bilgili biri yardımcı olursa çok daha iyi olur senin için.Eğer hocam soğutucu aldığımda ise düzelmezse ne yapayım böyle kullanmaya devam edeyim mi yoksa iade mi etmeliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi iade etsem fiyatlar artıcak o kafadayım böyle bi süre kullansam ekran kartında sorun yoktur ileride bi upgrade yaparım anakart işlemci bir de 750w psu gold sertifiaklı
donanımla pek alakası olduğunu sanmıyorum tabi sadece orda drop yemiyorsan orası ayrı, farklı bir tarayıcı denedin mi ?Hocam konumuz işlemci ve R5 5600 olduğu için soruyorum. Konusunuda açtım ama bakan olmadı,Benim R5 5600 ve Rx 570 im var chrome twitch de yayın izlerken ekranı büyütürsem 5 saniye droplanıp öyle normale dönüyor her küçültüp büyülttüğümde böyle oluyor. Acaba ekran kartım eski olduğu için işlemci anlık çok güç veriyor da buna mı sebep oluyor ? R5 2600 varken sorun yoktu. Başka performansında hiç sorun yok.