Neler Yeni

Çözüldü✓ R5 5600 Rtx 4060 kasıyor

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
yani tabii ki iade et ama için rahat olabilir bu konuda. bu arada bloğu takarken macunu ne az nede çok sür ve bilgili biri yardımcı olursa çok daha iyi olur senin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

donanımla pek alakası olduğunu sanmıyorum tabi sadece orda drop yemiyorsan orası ayrı, farklı bir tarayıcı denedin mi ?
operada denedim chromedaki kadar olmuyor onda oyunlarda bile drop yemiyorum twitche gelip ekran fulleyince 5 saniye donarak ilerliyor video sonradan hızı alıyor gibi tam gaz devam anlam veremedim valla

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: john

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Arda
yani tabii ki iade et ama için rahat olabilir bu konuda. bu arada bloğu takarken macunu ne az nede çok sür ve bilgili biri yardımcı olursa çok daha iyi olur senin için.

donanımla pek alakası olduğunu sanmıyorum tabi sadece orda drop yemiyorsan orası ayrı, farklı bir tarayıcı denedin mi ?
Hocam iade etmek hiç içimden gelmiyo ya 1 hafta da geliyo bankaya para zaten çok sıkıntı of ya valla böyle kullanırım ne yapayım

bilgisayarcıya taktırırım ya bizim var burada veririm para takmayı bilmiyorum çünkü

bilgisayarcıya taktırırım ya bizim var burada veririm para takmayı bilmiyorum çünkü

6700xtde de böyleydi bu ikisinin aynı anda bana denk gelmesi imkansız gerçekten böyle bir şansızlık olamaz ya da dediğiniz gibi işlemciden dolayı

Yani son durum bu böyle ne düşünüyorsunuz?

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Hocam iade etmek hiç içimden gelmiyo ya 1 hafta da geliyo bankaya para zaten çok sıkıntı of ya valla böyle kullanırım ne yapayım

6700xtde de böyleydi bu ikisinin aynı anda bana denk gelmesi imkansız gerçekten böyle bir şansızlık olamaz ya da dediğiniz gibi işlemciden dolayı
sen iade etme bir dene dediğimi ( bilgisayarcıyada fazla güvenme mümkünse yanındayken taksın : )

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Arda
sen iade etme bir dene dediğimi ( bilgisayarcıyada fazla güvenme mümkünse yanındayken taksın : )
deneyeceğim deneyeceğim denedikten sonra düzelmezse gene etmem böyle kullanırım ne yapayım artık yoruldum. Yanımdayken taktırırım zaten güvenmem :D iade etmemek mantıklı olur mu düzelmezse çünkü fiyatlar artıcak ben iade ettim falan derken artar alamam :D

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
operada denedim chromedaki kadar olmuyor onda oyunlarda bile drop yemiyorum twitche gelip ekran fulleyince 5 saniye donarak ilerliyor video sonradan hızı alıyor gibi tam gaz devam anlam veremedim valla
donanım hızlandırma açık mı tarayıcı ayarlarında hangi durumdaysa bi tersine çevir öyle dene.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İade edemezsin zaten.
Format at sıfırdan. Tüm driverlarını kur ve bios'unu güncelle.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
deneyeceğim deneyeceğim denedikten sonra düzelmezse gene etmem böyle kullanırım ne yapayım artık yoruldum. Yanımdayken taktırırım zaten güvenmem :D iade etmemek mantıklı olur mu düzelmezse çünkü fiyatlar artıcak ben iade ettim falan derken artar alamam :D
düzelmesse tabii ki iade etmek en mantıklısıda sistemin nedir ne kadara aldın link var mı ?
(öyle bi anlattınki sanki bedavaya gelmiş :D )

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
donanım hızlandırma açık mı tarayıcı ayarlarında hangi durumdaysa bi tersine çevir öyle dene.
Açıkmış kapattım bide böyle test edeyim hocam. Bunun eksisi + sı nedir ?

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Açıkmış kapattım bide böyle test edeyim hocam. Bunun eksisi + sı nedir ?
yani şöyle bende tam olarak bilmiyorum ama örnek olarak açık olduğunda bazen youtube da videolar siyah ekran gözüküyor. bunu kapatınca düzeliyor. ( ama şahsen bence hiçbirşeye yaramıyor hatta zararı daha çok : )

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Arda
düzelmesse tabii ki iade etmek en mantıklısıda sistemin nedir ne kadara aldın link var mı ?
Ryzen 5 5600 RTX 4060 xpg 750 80+psu xpg kasasi ile birlikte 8x2 16 ram 3600mhz xpg m.2 ssd adata 500 gb gaming gen tr den aldım

Ryzen 5 5600 RTX 4060 xpg 750 80+psu xpg kasasi ile birlikte 8x2 16 ram 3600mhz xpg m.2 ssd adata 500 gb gaming gen tr den aldım
Metmellow kasası 18979 TL'ye

Hocam iade zor geliyor artık git gel uzağım mağazaya

Ve iadem çok geç geliyor banka ile problem yaşıyoruz

• Beğen

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
işlemcin cidden ısınıyor. bundan dolayı yapabilir.
Ben stok fandan dolayı olduğunu düşünüyorum hocam. Bendede 5600 var stok fanlı ama ben lol harici fazla zorlayacak bir iş yapmadığım için şuanlık almadım. En kısa sürede kule tipi bir soğutucu alacağım. Sizede tavsiyem güzel f/p 900-1000 TL civarları bi kule tipi soğutucu alıp serinliğin tadını çıkarmanızdır.
85 derece yüksek ama performansı kırmaz arkadaşlar,driver güncellenmemiş olabilir. Ben de kullanıyorum benzer ayarda bir sistem.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

yani aslında fiyat normal, valla size kalmış bir şey bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,656
Üyeler
168,475
Son üye
kaderliali
Top Bottom