peki bu olurken işlemcinin sıcaklığı nedir ?
temiz kurulum yaptım windows orjinal ama etkinleştirmedimİşletim sistemlik bir durum olabilir mi?
Windows'un orijinal mi?
60-70 derece arası hocam aynı droplar devam ediyor farklı farklı yerleret sıcaklık grafiğinede bakabilirsin.
watt ayarı hangisi hocamMSI Afterburner'da anlık watt kullanımına da bakar mısın, işlemci ya da ekran kartında anlık watt düşüşleri var mı? PSU'luk bi durum da olabilir.
MSI Afterburner'da anlık watt kullanımına da bakar mısın, işlemci ya da ekran kartında anlık watt düşüşleri var mı? PSU'luk bi durum da olabilir.
iade yolu gözüktü galiba hocamMSI Afterburner'da anlık watt kullanımına da bakar mısın, işlemci ya da ekran kartında anlık watt düşüşleri var mı? PSU'luk bi durum da olabilir.
allah kahretsin bir kere bile mi şansım iyi gitmez bir daha gaming genden asla bir şey almam60-70 derece arası hocam aynı droplar devam ediyor farklı farklı yerler
Mesaj otomatik birleştirildi:
watt ayarı hangisi hocam
iade yolu gözüktü galiba hocam
valla o zaman hiç uğraşma iade et. daha sıfır sistemde uğraştığına değmez.60-70 derece arası hocam aynı droplar devam ediyor farklı farklı yerler
watt ayarı hangisi hocam
allah kahretsin bir kere bile mi şansım iyi gitmez bir daha gaming genden asla bir şey almam
öyle yapacağım bu 2 oldu ben ne yapacam nereden alayım kafayı yicemvalla o zaman hiç uğraşma iade et. daha sıfır sistemde uğraştığına değmez.
bir de 7-15 gün yasal iade bekleme süresi var paranın oföyle yapacağım bu 2 oldu ben ne yapacam nereden alayım kafayı yicem
hocam rx 6700xtde aynısı oldu şimdi nvidia da aynısı oluyorvalla o zaman hiç uğraşma iade et. daha sıfır sistemde uğraştığına değmez.
gidecem pazartesi gaming gentr.ye diyecem ki ya bu sorunu çözün ya da şimdi paramı iade edinöyle yapacağım bu 2 oldu ben ne yapacam nereden alayım kafayı yicem
bir de 7-15 gün yasal iade bekleme süresi var paranın of
hocam rx 6700xtde aynısı oldu şimdi nvidia da aynısı oluyor
driverlar güncel bi biosu güncelleyimAynı işlemciyi abimde stok fanla kullanıyor cs2 de 79 derece gösteriyor ama oyun hale yağ gibi. Sende sorun windows ayarlarından veya driverlerden olabilir. İlk kasayı hava alabilen bir yere koy. Masanın üstü tavsiyem. Bios u güncelle. Ekran kartını da güncelle. Windows güç seçeneklerden yüksek performansa al öyle bir oyuna gir dene
Biosluk bir şey değil bence ya yapmasam mı çünkü aynılarını rx 6700xt r5 5600de yaptım düzelmemiştiAynı işlemciyi abimde stok fanla kullanıyor cs2 de 79 derece gösteriyor ama oyun hale yağ gibi. Sende sorun windows ayarlarından veya driverlerden olabilir. İlk kasayı hava alabilen bir yere koy. Masanın üstü tavsiyem. Bios u güncelle. Ekran kartını da güncelle. Windows güç seçeneklerden yüksek performansa al öyle bir oyuna gir dene
Emin değilim ama Güç olabilir CPU Power falan da deneyebilirsiniz.60-70 derece arası hocam aynı droplar devam ediyor farklı farklı yerler
watt ayarı hangisi hocam
allah kahretsin bir kere bile mi şansım iyi gitmez bir daha gaming genden asla bir şey almam
7-15 gün yasal bekleme süresi nedir hocam bende bir iade bekliyorumdaöyle yapacağım bu 2 oldu ben ne yapacam nereden alayım kafayı yicem
bir de 7-15 gün yasal iade bekleme süresi var paranın of
hocam rx 6700xtde aynısı oldu şimdi nvidia da aynısı oluyor
cidden o kadar yolu tekrar çekecem ya hiçbir şey demiyorum tuzladan ümraniyeyeEmin değilim ama Güç olabilir CPU Power falan da deneyebilirsiniz.
Gaming gen tr'ye gelecek olursa bu parçalarda sorun olma olasılığı her zaman var, siz iade, değişim veya tamir isterseniz ve ilgilenmezlerse o zaman suçu firmada bulabilirsiniz
İade yapmaz diye biliyorum gaming genEmin değilim ama Güç olabilir CPU Power falan da deneyebilirsiniz.
Gaming gen tr'ye gelecek olursa bu parçalarda sorun olma olasılığı her zaman var, siz iade, değişim veya tamir isterseniz ve ilgilenmezlerse o zaman suçu firmada bulabilirsiniz
hocam banka kartımdan iade yapılınca 7-14 gün yasal süreç var iade edilmesi karşı taraf iade etse de iyzico 7-14 gün diyor 7 günde gelmişti bana7-15 gün yasal bekleme süresi nedir hocam bende bir iade bekliyorumda
yapmıştı geçen ki bilgisayarımaİade yapmaz diye biliyorum gaming gen
2. yapar mı bilmiyorumhocam banka kartımdan iade yapılınca 7-14 gün yasal süreç var iade edilmesi karşı taraf iade etse de iyzico 7-14 gün diyor 7 günde gelmişti bana
yapmıştı geçen ki bilgisayarıma