Neler Yeni

Çözüldü✓ R5 5600 Rtx 4060 kasıyor

TRSTEADY

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
İşlemcinin ısınmasıyla falan alakalı değil hocam iade edin işlemci 80 85 dereceyi görüyor diye performans düşüşü olmaz bende sistem alacağım gaming gen e bakıyorum ama böyle sorun yaşayan insanları görünce de alasım gelmiyor en son gidecem vatana 4-5 k kazığı yiyecem ama kafam rahat olacak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios eski diye de performans düşüşü olacak diye bir şey yok çok düşük ihtimal ben hiç bios güncellemeden kullandım pclerimi bi performans düşüşü olmadı
Şuan sıkıntıyı bulmaya çalışıyoz. Bulunmazsa en kötü iade eder

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
cs valo ufak ufak takılma giriyo kardeşim 20 bine sistem alıyorum takılmadan donmadan oynamak istiyorum ya

Bir şey diyeyim mi ben herhalde çıldrırırdım

iade yaparlar mı sizce?
Daha önce yaptılarsa yapıyorlar demekki ama ben gaming gen den iade politikasını okumuştum orda sistemde bir sıkıntı olursa iade olmaz onarım var yazıyordu

güncelleyim o zaman ya

İtopyadan alsam aynı sorunu yaşasam yandım ben güvenemiyorum kimseye artık almayacam en sonunda bilgisayar o olacak
Toplama da alsanız olur hocam yada gider vatan dan toplarsınız

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
Daha önce yaptılarsa yapıyorlar demekki ama ben gaming gen den iade politikasını okumuştum orda sistemde bir sıkıntı olursa iade olmaz onarım var yazıyordu

Toplama da alsanız olur hocam yada gider vatan dan toplarsınız
hocam adamlar bu sorunu çözemediler ondan muhtemelen iade ettiler ekran kartını değişmişlerdi işlemci değişmişlerdi ssd değişip format atmışlardı gene çözülmemişti

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
hocam adamlar bu sorunu çözemediler ondan muhtemelen iade ettiler ekran kartını değişmişlerdi işlemci değişmişlerdi ssd değişip format atmışlardı gene çözülmemişti
Başka ilde olunca bu işlemler 1 ay falan sürüyor herhalde

TRSTEADY

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
güncelleyim o zaman ya

İtopyadan alsam aynı sorunu yaşasam yandım ben güvenemiyorum kimseye artık almayacam en sonunda bilgisayar o olacak
bro itopya, incehesap, gencergaming, gamingen den de hazır sistem aldım hiç birinde ben sıkıntı çekmedim. biraz şans işi

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
Kasanın içinden buzzer çıktı mı hocam çıktıysa buzzer ile deneyin bi belki bir yerde elektrikle vs alakalı bir problem vardır. Ayrıca bellek testi yapın bir de internte ram testi nasıl yapılır yazın ilk sırada 2 dakikalık bir video çıkıyor oraya bakın ona göre bir test yapın belki sorun ramde olabilir.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
işlemci belirli bir sıcaklığa çıkınca ghz (hız) ini kısıtlar ve buda fps soruna yol açar. o yüzden güzel bir soğutma lazım.

ve max derece kısmında 85 gösteriyor detaylı bakarsanız.
Biliyorum, 80-81 derecelerde olmaz işte o sorun. 85 ve üstü olursa olur. Soğutucu gene lazım tabii ki ama sorunun soğutucu kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
Kasanın içinden buzzer çıktı mı hocam çıktıysa buzzer ile deneyin bi belki bir yerde elektrikle vs alakalı bir problem vardır. Ayrıca bellek testi yapın bir de internte ram testi nasıl yapılır yazın ilk sırada 2 dakikalık bir video çıkıyor oraya bakın ona göre bir test yapın belki sorun ramde olabilir.
buzzer ne bilmiyorum hocam

Slyrox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cenk
@Things pazartesiye kadar düzeltmeye çalışırsın hocam olmazsada artık mecbur iade

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
buzzer ne bilmiyorum hocam
51SW26xWDGL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Şöyle bir şey. Her kasadan çıkmaz belki senin kasadan çıkmıştır hocam.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda
Top Bottom